26 / 04 / 2024

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı.Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development Proje Geliştirme Şirketi'ne verildi. 



TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket portföyünde yer alan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı. 

Pendorya AVM İşletme Hizmetleri Sözleşmesi ile REA Gayrimenkul Yatırım Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi arasında akdedilmiş olan Pendorya AVM Kiralama Hizmet Sözleşmesi sona ermişti, 2019 yıl başı itibariyle Pendorya AVM işletme ve kiralama hizmetinin Prime Development Proje Geliştirme Limited Şirketi'nden alınmasına karar verildi. 

TSKB GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz ile TCL Gayrimenkul Geliştirme Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi arasında akdedilmiş olan Pendorya AVM İşletme Hizmetleri Sözleşmesi ile REA Gayrimenkul Yatırım Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi arasında akdedilmiş olan Pendorya AVM Kiralama Hizmet Sözleşmesi sona ermiş olup,  2019 yıl başı itibariyle Pendorya AVM işletme ve kiralama hizmetinin Prime Development Proje Geliştirme Limited Şirketi'nden alınmasına karar verilmiştir.


Geri Dön