16 / 04 / 2024

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.




Suya keyif veren tasarımlar denilince akla ilk gelen Türkiye’nin en önemli markası Penta Banyo, 23-26 Kasımda Dubai’de gerçekleştirilecek The Big 5 Dubai International Convertion & Exhibition için hazırlıklarını tamamladı. İsa Baş konuyu “Fuarda sergilenecek ürünlerimizle hem Ortadoğu hem de Avrupa yapı sektörüne yeni bir vizyon getireceğiz.” şeklinde aktardı.


Penta Banyo’nun fuarda sergileyeceği ürünler arasında teknolojik fotoselli evyeler ve lavabo bataryaları olacak. Evyelerin özelliği ise, akıllı dokunmatik teknolojisi sayesinde musluğun tepe noktasına yapılacak ufak bir dokunuşla açılıp kapatılabiliyor olması. Bu sayede mutfaklardan ameliyathanelere kadar pek çok noktada insan yaşamını kolaylaştırmanın yanı sıra daha hijyenik ortamlar da yaratılmış oluyor. Ayrıca, akıllı dokunmatik teknolojisi sayesinde önemli miktarda su tasarrufu yapmak da mümkün…


Banyolarınızda özgürlük hissi veren tasarımlarıyla “Fly”; güçlü duruşu ve ergonomik yapısıyla beyaz renk ile parlak krom kaplamanın bir arada uygulandığı “Mundo”; geometrik şekillerin yanında zarif hatlarla oluşturulan soyut ve modern estetiğin yansıması “Viola”; kıvrak hatlarıyla banyolara dansın ruhunu taşıyan “Twisty”;  suyu doğal akışına bırakan krom beyaz ve altın beyaz “Mir” son olarak da Anadolu ruhunun, altının ihtişamının ve taşın parıltısının harmanlandığı “Anatolia Gold Crystal” serilerinin, markanın sergileyeceği mutfak-banyo batarya ve aksesuar koleksiyonları olduğu belirtildi.


Penta Banyo, Yağmur damlalarının zarafetini banyolara taşıyacak iddialı ankastre duş başlıklarını da ziyaretçilere sunuyor… ankastre tepe duşunun en göze çarpan özelliği  90 derece açılabilir başlığı… Bu başlık sayesinde kullanıcısına; yağmur ormanlarının yoğun ve arındırıcı hissini banyo keyfiyle sunuyor.


Penta Banyo’dan The Big5 Dubai fuarına özel olarak sunacağı bir de özel seri olacak: Penta Colors! Penta Colors Duş Sistemleriyle banyolarda standart renk kartelasının dışına çıkılabileceği mavi, sarı, kırmızı, yeşil, turuncu, pembe, siyah gibi el duşu, duş hortumu ya da tepe duşları ile ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Penta Banyo’nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Koordinatörü İsa Baş, banyo denilince genel kalıp yargıları aştıklarını, tüketicinin ufkunu genişletecek sektörün inovatif ürün gamını oluşturduklarını ve 2001 yılından bu yana hem Türkiye adına hem de sektör adına başarılı çalışmalara imza attıklarını belirtti. İsa Baş bunlara ek olarak: “ Penta Banyo, inovatif çözümler sunarken her hedef kitleyi baz alarak çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Bu durum, uzun yıllardır bizleri sektördeki konumumuzda tutan en önemli etmendir. Tüketiciyi tanımak onun gibi hissedebilmek önemlidir. Biz bu noktada Penta’yı tercih eden kitlenin neler beklediğini çok iyi bilmekteyiz. Kullanıcılarımız kreatif tasarımların yanı sıra onları banyonun işleviyle uyumlaştıracak ürünler istemektedir. Hem görsellik hem işlevsellik kıstasları bizleri farklı kılan unsurdur. “ dedi.


Geri Dön