27 / 04 / 2024

Pera GYO Yönetim Kurulu'nun sermaye artırımı süresi uzatıldı!

Pera GYO Yönetim Kurulu'nun sermaye artırımı süresi uzatıldı!

Pera GYO'nun tabi olduğu Kayıtlı Sermaye Sistemi içerisinde yönetim kuruluna sermaye artırımı için tanınmış olan yetki süresi sona erdi. O nedenle yetki süresinin 5 yıl daha uzatıldı.



Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye sistemi içerisinde yönetim kuruluna tanınan sürenin uzatımı hakkında açıklama yaptı.


Pera GYO'nun tabi olduğu Kayıtlı Sermaye Sistemi içerisinde yönetim kuruluna sermaye artırımı için tanınmış olan 5 yıllık yetki süresinin sona ermiş olması nedeniyle ve bu yetki süresinin 5 yıl uzatılması amacıyla Pera GYO Anasözleşmesi'nin 8. maddesinin değiştirilmesine, Anasözleşme değişikliği uygun görüşü ve izni için Sermaye Piyasası Kurulu'na 26 Ocak 2018 tarihinde yapılan başvuru 14 Şubat 2018 tarihinde onaylanmış olup SPK tarafından onaylanan tadil metni yayınlandı. 


Pera GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin tabi olduğu Kayıtlı Sermaye Sistemi içerisinde Yönetim Kuruluna sermaye artırımı için tanınmış olan 5 yıllık yetki süresinin sona ermiş olması nedeniyle ve bu yetki süresinin 5 yıl uzatılması amacıyla Şirketimizin Anasözleşmesi'nin 8. maddesinin değiştirilmesine, Anasözleşme değişikliği uygun görüşü ve izni için Sermaye Piyasası Kurulu'na 26.01.2018 tarihinde yapılan başvurumuz 14.02.2018 tarihinde onaylanmış olup SPK tarafından onaylanan tadil metni ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Saygılarımızla,

PERA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

Ayşegül BENSEL Serdar KIRMAZ

Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi


Geri Dön