19 / 04 / 2024

Serdar Kırmaz, Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu!

Serdar Kırmaz, Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Serdar Kırmaz'ın yönetim kurulu üyeliği görevine daha önce olduğu gibi Başkan Vekili olarak devam etmesine karar verildi. 



Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrılma isteğini ileten Serdar Kırmaz'ın isteği henüz ticaret sicil işlemleri ikmal edilmediğinden ve Serdar Kırmaz'ın yönetim kurulu üyeliğine devam etmesi uygun görüldüğüne, Serdar Kırmaz'ın yönetim kurulu üyeliği görevine daha önce olduğu gibi Başkan Vekili olarak devam etmesine karar verildi. 

Şirketin yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Eliya Alharal'ın yerine Türk Ticaret Kanunu 363/1 uyarınca Ayşegül Bensel'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine karar verildi. 

Pera GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılma isteğini ileten Serdar KIRMAZ'ın bu isteği her ne kadar 16.11.2020 tarih ve 294 No.lu YKK ile kabul edilmiş olsa da henüz ticaret sicil işlemleri ikmal edilmediğinden ve Serdar KIRMAZ'ın yönetim kurulu üyeliğine devam etmesi uygun görüldüğünden 16.11.2020 tarih ve 294 sayılı yönetim kurulu kararının tümüyle iptal edilmesine ve Serdar KIRMAZ'ın yönetim kurulu üyeliği görevine daha önce olduğu gibi Başkan Vekili olarak devam etmesine karar verilmiştir.

Şirketimizin Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılan Eliya ALHARAL'ın yerine Türk Ticaret Kanunu m. 363/1 uyarınca Ayşegül BENSEL'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine karar verilmiştir.

Saygılarımızla


Geri Dön