25 / 04 / 2024

Pergel İnşaat'ın genel merkezi yenilendi

Pergel İnşaat'ın genel merkezi yenilendi

Pergel İnşaat A.Ş.'nin Çiftehavuzlar'daki genel merkezi yenilendi. Şirket vizyonunun yansıtıldığı farklı bir konsept ortaya çıktı



Birçok sektörün önde gelen firmalarına hizmet veren Pergel İnşaat A.Ş. bu kez kendi genel merkezini yeniledi. "Üretmeyi Seviyoruz" sloganıyla yola devam eden Pergel İnşaat San. ve Tic. A.Ş.'nin genel merkezi yoğun çalışmalar sonunda tamamlandı. Tamamlanan genel merkezde minimal bir mimari, ultra modern ve fütüristik çizgiler, teknolojik ve akıllı sistemler göze çarpıyor. Herkesin kendi fikrini açık açık sunabildiği interaktif mesaj panoları, her departmana eklenen çoktan seçmeli müzik sistemleri, çalışanlara ve ofise gelen misafirlere farklı sunulan sürprizli ikramlar, her departmanda bulunan LCD'lerde şirketlerin ve çalışanların bu zamana kadar imza attığı tüm başarılar, paylaşımlar, hatıralar, iş arası ya da sonrası kişilerin sosyalleşebileceği Atlas Café, bar, NLP'den İletişime tüm eğitimleri alabilecekleri Rearden Konferans Salonu bu ayrıntılardan sadece birkaçı. 

Ayrıca, iş etiği, üretmek, hak etmek kavramlarının vurgulandığı şirket felsefesini yansıtan duvar yazıları farklı bir tasarımı ön plana çıkarıyor. Pergel İnşaat çalışanları arasında bu yazılarla ilgili bir kompozisyon yarışması düzenlendi ve ödül töreni yaz aylarında büyük bir davetle yapılacak. 

Merkezin konsepti Minimale Mimarlık Tasarım Grup Direktörü End. Ürünleri Tasarımcısı Esra Hacısalihoğlu, Tasarım Grup Uzmanı Polonyalı Yüksek Mimar Natalia Rybakiewicz ve gelecek vaat eden genç mimarlarından Güney Atay tarafından yapıldı.


Geri Dön