19 / 04 / 2024

Permak Plaza projesi 2013'te tamamlanacak!

 Permak Plaza projesi 2013'te tamamlanacak!

Firma: Permak Şirketler Grubu

Proje: Permak Plaza

Permak Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Permak Plaza projesi, Kavacık girişinde yükseliyor. Permak Plaza'nın 2013 yılının ilk çeyreğinde teslimleri yapılıyor....




Permak Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen  Permak Plaza  projesi, Kavacık girişinde konumlanıyor.  Minimum ofis alanı 830 metrekareden başlangıç gösterip, 995 metrekareye kadar yükselen binanın, sahip olduğu bir diğer önemli özellik ise, 158 araçlık geniş otoparkı.


Köşe konumda bulunan, çevresi oldukça açık ve ferahlatıcı olan Permak Plaza, aydınlık ofisleriyle, ofis çalışanlarının gün ışığından faydalanmasını sağladığı gibi, içinde barındırdığı atriumlar sayesinde ferah iç mekan deneyimini de yaşatıyor.

Kavacık bölgesinde, A+ bina standartlarına uygun olarak inşaa edilen ve cephesi yıl sonunda tamamlanacak olan Permak Plaza, 2013’ün ilk çeyreğinde sizlerin hizmetinde olacak.


Ofislerin satılık/kiralık gibi opsiyonları mevcut ve Permak Plaza’nın pazarlama çalışmaları, tek yetkili olarak PROPIN Property Investment Consultancy tarafından yürütülmekte.



0212 217 85 55

www.propin.com.tr


projeye sor



Geri Dön