28 / 03 / 2024

Perox sokak armatürü ile kaliteli aydınlatma!

Perox sokak armatürü ile kaliteli aydınlatma!

Perox, şehir içi ve kırsal kesim yol aydınlatma uygulamaları, kentsel dönüşüm projelerinde düşük enerji tüketimi ve de optimum yatırım maliyeti ile aradığınız aydınlatma çözümüdür.



Şehir içi yol aydınlatmaları, kırsal kesim yol aydınlatmalarında, kentsel dönüşüm projelerinde düşük enerji tüketimi ve estetik yapısı ve optimum yatırım maliyeti ile aydınlatma adına aradığınız ürün Wone Lighting Sokak Armatürü Perox, şehir içi ve kırsal kesim yol aydınlatma uygulamaları, kentsel dönüşüm projelerinde düşük enerji tüketimi ve optimum yatırım maliyeti ile aradığınız aydınlatma çözümüdür. 


Perox, farklı boyut seçeneği ile yaya yolu, cadde ve sokak ve şehir içi yol uygulamalarında yeni veya tüm dönüşüm yatırımlarınızda yüksek aydınlatma performansı hedefiyle aydınlatma mühendisliğinde çözüm üretmek adına tasarlanmıştır.  


Aydınlatma mühendislerinin bonus ürünü olan Perox Gri elektrostatik toz boyalı, alüminyum enjeksiyon gövdesi, PMMA reflektörü ile aydınlatma mühendisliğinin ince çizgisini yansıtmaktadır. 


IP65 koruma sınıfına sahip Perox Sokak Armatürü 40W,56W güç seçenekleri ile  aydınlatma kalitesinin sokaklarda yaşatılacağının kanıtı olma özelliğini taşıyor. 



Geri Dön