27 / 04 / 2024

PES'in geçerli olduğu Yeşil GYO projeleri!

PES'in geçerli olduğu Yeşil GYO projeleri!

Yeşil GYO tarafından geliştirilen Premium Emlak Sistemi PES kolay ev alınmasına yardımcı olmak için gayrimenkul finansman modeli olarak karşımıza çıkıyor. İşte PES'in geçerli olduğu Yeşil GYO projeleri...



Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve uygun ödeme koşullarıyla gayrimenkul yatırımı yaptırmayı hedefleyen Yeşil GYO geçtiğimiz günlerde televizyon reklamlarında sıkça çıkan PES sistemini tanıtıyor. Premium Emlak Sistemi ile müşterilere en uygun fiyatlı konutları satmayı hedefleyen PES'in geçerli olduğu Yeşil GYO projeleri ni haberimizde bulabilirsiniz.


PES'in geçerli olduğu Yeşil GYO projelerinden İnnovia'da yer alan kampanyaya göre Innovia projelerindeki 119 bin liralık 1+1 daireler 59 bin liradan başlayan fiyatlarla, 179 bin liralık 2+1 daireler 89 bin liradan başlayan fiyatlarla ve 259 bin liralık 3+1 daireler 129 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


20 bin lira peşinat ile esnek ödeme seçenekleri sunulan kampanya kapsamında kefil ve banka kredisine de gerek yok. Üstelik kampanya ile 72 aya kadar vade farksız ödeme yapılabiliyor.


'Ev sahibi olacakların söylecek tek sözü kalıyor PES' sloganı ile dikkatleri üzerine toplayan Yeşil GYO 1997 yılından beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor.


Premium Emlak Sistemi, Yeşil Holding İnşaat Grubu projelerinde kullanım veya yatırım amaçlı gayrimenkul sahibi olmak isteyenler için geliştirilmiş bir proje. hayal ettiği ev için yeterli birikimi olmayan ve ulaşmak için uzun bir yolu olduğunu düşünenlerin, hayallerindeki eve daha hızlı ve garantili şekilde sahip olmasını sağlamayı amaçlayan proje ile kira geliri elde etmek veya gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen herkesin ilk tercihi olacak.


Premium Emlak Sistemi, Yeşil müşterilerine önemli avantajlar sunuyor. İşte PES'in geçerli olduğu Yeşil GYO projeleri;


-PES Yeşil GYO ile İstanbul Tower


-PES Yeşil GYO ile İnnovia Ispartakule


-PES Yeşil GYO ile İnnovia 4. Etap


-PES Yeşil GYO ile İnnovia Suites Topkapı


-PES Yeşil GYO ile İnnovia Villaları


-PES Yeşil GYO ile İnnovia Arifiye


-PES Yeşil GYO ile Merkez Zekeriyaköy


-PES Yeşil GYO ile Mist Tower


-PES Yeşil GYO ile Mist Residence


-PES Yeşil GYO ile İnnovia Fikirtepe



Yeşil GYO PES ile ilgili detaylı bilgi almak için;


Telefon: 0850 333 7 737

Web Adresi: www.pes-sistem.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


Geri Dön