23 / 04 / 2024

Petrol fiyatlarında son durum! Petrolün varili bugün ne kadar?

Petrol fiyatlarında son durum! Petrolün varili bugün ne kadar?

Petrolün varili yeni güne düşüşle başladı. Petrol arzı endişelerinin hafiflemesi fiyatların aşağı yönlü hareketini destekledi ve petrol fiyatları düşmeye başladı. Peki petrol fiyatlarında son durum ne? Petrolün varili bugün ne kadar? 



Petrolün varili dün gün içinde  119,90 dolara kadar yükselirken kapanışta 109,49 seviyesinde işlem gördü.Genel olarak piyasaalrda bir düşüş yaşanırken bu düşüşün altında Rusya Ukrayna arasında müzakerelerin olacağı haberleri yer alıyor. Rusya'nın Ukrayna'ya yaptırımların hafiflemesi ve petrol arzı endişelerinin hafiflemesi petrol fiyatlarının düşmesini sağladı.

Petrol fiyatlarında son durum! Petrolün varili bugün ne kadar?

Fiyatları baskıyalan ikinci unsur ise dünyaının en büyük petrol üreticilerinden Çin'deki koronavirüs salgınına karşın hükümetin kapanma tedbirinin devreye alınması etkili oldu.

Petrolün fiyatında düşüşün yaşanması ile insanlar petrolün fiyatıını araştırıyor. Peki petrolün varili bugün ne kadar?  petrol fiyatlarında  son durum ne? İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön