20 / 04 / 2024

Philips XC7043/01 SpeedPro Max Şarjlı Dikey Süpürge kaç TL? 16 şubat 2023 fiyat listesi...

Philips XC7043/01 SpeedPro Max Şarjlı Dikey Süpürge kaç TL? 16 şubat 2023 fiyat listesi...

Philips XC7043/01 SpeedPro Max Şarjlı dikey süpürge, 65 dakika kesintisiz çalışır. 360 derece çekim gücüyle ulaşılması zor köşelerdeki tozları bile kolayca temizler. Peki, Philips SpeedPro Max kaç lira, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...



Philips SpeedPro Max, 360 derece emiş başlığıyla ileri ve geri hareket ederken her geçişte daha fazla kir toplar. Mobilyalar ve duvar diplerinde kir kalmaz. Sert zeminleri ve halıları daha kısa sürede, daha etkili bir şekilde tertemiz yapar. Geriye doğru hareket ederken bile gücü azalmaz.

Philips XC7043/01 SpeedPro Max Şarjlı Dikey Süpürge kaç TL? 16 şubat 2023 fiyat listesi...

5 yıl garantili dijital motor PowerBlade, yüksek hava akışı sağlar. SpeedPro Max'ta, Philips'in uzun süre yüksek emiş performansı sunan en güçlü torbasız elektrikli süpürge teknolojisi Powercyclone 8, yer alır. Aksesuarları kolay kullanılır. Çıkarılabilir el tipi ünite ile SpeedPro Max Şarjlı dikey süpürge, 2'si 1 arada bir cihaza dönüşür. Fırça aparatı gerektiğinde kullanılması için boruya entegredir.

65 Dakika Temizlik 
Güçlü performanslı 25,2 V lityum iyon piller, tek bir şarjla eco modda 65, normal modda 30 ve turbo modda 21 dakika çalışma süresi sağlar.

Üçlü Filtre Sistemi
Üçlü filtre sistemi, uzun süre daha yüksek hava akışı sunmak için sadece temiz havanın motora girmesini sağlar.

Akıllı Dijital Ekran
Akıllı dijital ekran, hızı ve pil kullanımını gösterir. Ayrıca filtreyi temizleme zamanı geldiğinde de uyarır.

Süper LED başlık 
SpeedPro Max başlığın LED ışıkları sayesinde toz, tüy, saç ve kırıntıları kolayca fark edilir. LED başlıktan görünmeyen kirler bile kaçamaz, hepsini ortaya çıkarır.

Alçak mobilyaların altına ulaşır
SpeedPro Max esnektir ve rahatça manevra yapar. Toz haznesi üst kısımda olduğu için, daha düşük açılarda kullanıma imkan tanır ve alçak mobilyaların altına düz bir şekilde girer.

Toz haznesi kolayca boşaltılır
Elektrikli süpürgenin toz haznesi kolayca çıkarılır ve etrafa toz dağılmadan hijyenik bir şekilde boşaltılabilir.

Philips SpeedPro Max ne kadar? Philips süpürge kaç saatte şarj olur?

 


Geri Dön