19 / 04 / 2024

Fakir Starky HSA 252 Dikey Şarjlı Süpürge kaç TL? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Fakir Starky HSA 252 Dikey Şarjlı Süpürge kaç TL? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yaklaşık bir saat çalışarak kesintisiz temizlik imkanı sağlayan Fakir Starky HSA 252 dikey şarjlı süpürge, toz torbasız, kablosuz, kolay kullanımı ve güçlü performansıyla öne çıkıyor. Peki, Fakir Starky HSA 252 dikey şarjlı süpürge ne kadar, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...



Son zamanlarda büyük değişime uğrayan elektrikli süpürgelerin en çok tercih edilen modellerinden biri de kablosuz dikey şarjlı süpürgeler. Fakir Starky HSA 252 dikey şarjlı süpürge ise bu alanda kalitesinin yanı sıra bütçe dostu fiyatıyla da ilgi gören bir ürün.

Fakir Starky HSA 252 Dikey Şarjlı Süpürge kaç TL? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Hızlı, pratik ve yüksek performanslı Fakir Starky HSA 252 dikey kablosuz şarjlı süpürge, ergonomik ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Şarjlı el süpürgesi olarak da kullanılabilirken, güçlü ve uzun ömürlü 25,2 Volt Lityum iyon bataryası sayesinde temizlik hiçbir zaman yarım kalmıyor. Çıkarılabilir tutma sapıyla kolay ve pratik bir kullanım sağlıyor.

Fakir Starky HSA 252 dikey şarjlı süpürge, sadece zemini değil havayı da temizliyor. Cyclone teknolojisine sahip ürün, havadaki zararlı partikülleri içine hapsediyor. Batarya dolum göstergesi LED’li şekilde tasarlanan Fakir dikey süpürge çalıştırıldığı tüm alanları, tozdan arındırarak, hijyenik ve sağlıklı ortamlara dönüştürüyor.

Sahip olduğu kenar-köşe aparatı sayesinde her bölgeye ulaşıyor. Mobilya fırçası ise koltuk ve yatakları zarar vermeden temizliyor. Dar zamanlarda hızlı ve pratik bir temizliğe ihtiyaç duyulduğunda çekim gücü ve yormayan kullanımıyla adeta bir kurtarıcı oluyor.

Fakir dikey süpürge kaç saatte şarj olur?  Fakir Starky HSA 252 dikey şarjlı süpürge fiyatı ne kadar?

 


Geri Dön