19 / 04 / 2024

Philips Xpress Akıllı Ütü'de indirim kampanyası!

Philips Xpress Akıllı Ütü'de indirim kampanyası!

Dünyanın 1 numaralı ütü markası Philips’in ısı ayarı derdini ortadan kaldıran Akıllı Ütüsü Xpress, Nisan ayı boyunca Teknosa ve English Home kampanyası dahilinde 150 TL indirimli olarak satışa sunuluyor...



Dünyanın 1 numaralı ütü markası* Philips’in ısı ayarı derdini ortadan kaldıran Akıllı Ütüsü Xpress, Nisan ayı boyunca Teknosa ve English Home kampanyası dahilinde indirimli olarak satışa sunuluyor. English Home mağazalarından 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Teknosa’dan alacakları Philips Xpress Akıllı Ütü’ye 150 TL indirimle sahip olacak.


İstanbul, Türkiye – Isı ayarını otomatik olarak kendi yapan, tüm kumaşlar için en doğru sıcaklığı sağlayarak en inatçı kırışıklarda bile mükemmel sonuçlar alınmasını sağlayan Philips Xpress Akıllı Ütü, Teknosa ve English Home işbirliği ile bir ay boyunca indirimli olarak satışa sunuluyor. English Home mağazalarından 75 TL ve üzeri alışverişlerinde kazandıkları kuponu Teknosa mağazalarına getirenler, ısı ayarına son veren, otomatik kapanma ve buhar sensörüne sahip Philips Xpress Akıllı Ütü’ye 150 TL’lik indirimle sahip oluyor.


150 TL indirimli Philips Xpress Akıllı Ütü kampanyası, 30 Nisan 2013 tarihine kadar Türkiye’nin farklı illerindeki Teknosa mağazalarında devam edecek.


Geri Dön