19 / 04 / 2024

Philips’in yeni Steamplus Turbo fırçalı buharlı temizleyicisi!

Philips’in yeni Steamplus Turbo fırçalı buharlı temizleyicisi!

Philips’in yeni Steamplus Turbo Fırçalı Buharlı temizleyicisi tek seferde hem turbo fırçasıyla tozu ve kiri toplayıp hem de buharla temizlerken size vakitten ve enerjiden tasarruf, evinize de doğal hijyen sağlıyor...





Philips’in yeni Steamplus Turbo Fırçalı Buharlı temizleyicisi FC7020/01, tek seferde hem turbo fırçasıyla tozu ve kiri toplayıp hem de buharla temizlerken size vakitten ve enerjiden tasarruf, evinize de doğal hijyen sağlıyor.


Philips’in 1500 W güce sahip yeni Steamplus Turbo Fırçalı Buharlı temizleyicisi FC7020/01, turbo fırçasıyla bir yandan tozu ve kiri toplarken, bir yandan da buharla doğal hijyen sağlıyor. Kireç önleyici sistemi sayesinde musluk suyu ile uzun yıllar kullanılabilen Philips Steamplus Turbo Fırçalı Buharlı temizleyici, temizlik esnasında hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanmadan, sadece su buharı ile temizliyor.


Philips Steamplus Turbo Fırçalı Buharlı temizleyici, zeminlerde iz bırakmıyor ve buhar ile temizlenen zeminler kısa sürede kuruyor. Buharlı temizlik gerçekleştirilirken, turbo fırça fonksiyonu dilenirse kapatılabiliyor ve buharla temizleme işlemi kaldığı yerden devam ediyor. Philips Steamplus Turbo Fırçalı Buharlı temizleyici FC7020/01, 2 adet yıkanabilen ve dayanıklı mikrofiber bez ile 299,90 TL’den satışa sunuluyor.



Geri Dön