23 / 04 / 2024

Pixel Gayrimenkul Lojistik Yatırım Ticaret Şirketi kuruldu!


Pixel Gayrimenkul Lojistik Yatırım Ticaret Şirketi Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Yurtseven tarafından kuruldu.



Pixel Gayrimenkul Lojistik Yatırım Ticaret Şirketi Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Yurtseven tarafından kuruldu.


Pixel Gayrimenkul Lojistik Yatırım Ticaret Şirketi konusu: 

1.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.Yurt içinde ve dısında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve esya tasımacılıgı, nakliye komisyonculugu yapmak. 3.Sirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. 4.Yurt içinde ve yurt dısında paket, zarf ve kargo tasımacılıgı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. 5.Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. 6.Amaç ve konusunu gerçeklestirmek üzere ihtiyaç duyacagı her türlü kara, hava ve deniz araçlarını satın almak, kiralamak, kiraya vermek veya bunlar üzerinde tasarrufta bulunmak. 7.Amaç ve konusu ile ilgili olarak izin, imtiyaz, ruhsatname, patent, tescil ve ihtira beratlarını satın almak. Kısmen veya tamamen yerli ve yabancı, gerçek ve tüzel kisilere, kamu kurumu ve kuruluslarına devir ve temlik etmek, baskalarına ait olanları devir almak, lisans ve teknik (koow-how) anlasması yapmak. 8.Sirket amaç ve konusunu gerçeklestirmek için serbest bölgelerde, gümrüklerde, gümrük kapılarında subeler açabilir açılanlara ortak olabilir, kendi açtıklarına ortak kabul edebilir. Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Sirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir.


Adres:Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Tekfen Apt. No: 209/8 ŞİŞLİ


Geri Dön