29 / 03 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altından daha çok kazandıranı açıkladı! Elimde Türk Lirası var diyenler dikkat

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altından daha çok kazandıranı açıkladı! Elimde Türk Lirası var diyenler dikkat

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın ve doların ardından yatırımcılara dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.



Özellikle altın fiyatları konusunda yaptığı tahminlerle gündeme gelen İslam Memiş, bu kez başka bir değerli madeni işaret etti.

Youtube kanalından takipçilerine ekonomideki son gelişmeleri yorumlayan Memiş, “Elim Türk Lirası var ne yapabilirim” diye soranlara yanıt verdi.

GÜMÜŞ DAHA ÇOK KAZANDIRACAK ÜRÜN OLARAK KARŞIMDA DURUYOR

Memiş, önümüzdeki günlerde gümüşün altından daha çok değer kazanacağını iddia etti.

“Gümüşün gram fiyatında 12 TL seviyesi çabucak kırılacaktır ama önemli olan 12 TL seviyesinin üzerinde tutunacak mı” diyen Memiş,  “Bu da dolar kurundaki performansa bağlı olacaktır. Gümüşün ons fiyatı yukarı doğru hamlelerle haftaya başladı. Gümüşün performansı altına göre daha düşük olduğu için daha alınabilir. Daha çok kazandıracak ürün olarak karşımda duruyor. Ben böyle düşünüyorum. Özellikle önümüzdeki aylarda altın mı gümüş mü diye soranlara ben gümüş diyorum” ifadelerini kullandı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 01.40’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,38Türk Lirası, euro 17,66 Türk Lirası, altının gramı ise 977 Türk Lirası değerinde.

İngiltere'ye vize alamayıp üzülenler dikkat! Üniversite mezunlarına özel vize geliyor. İşte aranan şartlar

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut dolar için 2 kritik tarih verdi! Hiç sürpriz olmayacak 

Türkiye'de bir ilk yaşandı! Yabancıya evini kiraya vermeyen emlakçıya ne kadar para cezası kesildi 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön