25 / 04 / 2024

Platin Residence'tan Gümbet'e konut müjdesi!

Platin Residence'tan Gümbet'e konut müjdesi!

Platin Residence projesi Türkiye’nin hiçbir zaman değerini yitirmeyecek tatil yöresi Bodrum’un en güzel bölgelerinden Gümbet’de hayata geçiriliyor.



Projede ayrıca 18 adet dubleks olarak planlanan konut bulunuyor. Bu dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekare olarak tasarlandı. Bu daire tiplerinde üst katta salon, Amerikan mutfak ve 1 banyo bulunurken; alt katta ise 2 oda, 1 banyo yer alıyor. Bu tip evlerin salonlarında balkon, yatak odalarında ise bahçe bulunuyor.


Üç farklı tip konutun bulunduğu projede, 106 adet brüt 150, net 80 metrekare büyüklüğünde, 2 oda, 2 banyo salon ve Amerikan mutfak bulunan daire yer alıyor. Alt kat dairelerde bahçe; üst katlardaki dairelerde ise balkon bulunuyor.


Projede özel tasarımlarla yeşillendirilen sosyal alanlarla birlikte 2 farklı büyüklükte yüzme havuzu da yer alıyor. Sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açan Platin Residence'ta denize sıfır olarak konumlanmış rastaurant ve cafe – bar bulunuyor. Projedeki beachin işletmesi ise Ramada otel tarafından yapılıyor.


Projede 4 adet brüt 105 metrekare, net ise 80 metrekare olan 2 oda, 2 banyo, salon ve Amerikan mutfaktan oluşan daire yer alıyor


Platin Residence'ta fiyatlar 230 bin dolardan başlayarak, 390 bin dolara kadar yükseliyor. Projenin ödeme planı kapsamında, yüzde 25 peşinat ödendikten sonra, 12 ay ya da 36 ay olarak vadelendirme yapılabiliyor.


Yeni Akit




Geri Dön