28 / 03 / 2024

POCO'nun ilk yerli üretim telefonu POCO C40 satışta! 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

POCO'nun ilk yerli üretim telefonu POCO C40 satışta! 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Genç teknoloji tutkunları arasında popüler bir teknoloji markası olan POCO, hareket halindeyken dahi kaliteli eğlence deneyimi sunan ve Türkiye’de üretilen ilk POCO telefon olan POCO C40 modelini satışa çıkardı! Peki, POCO C40 fiyatları ne kadar? İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Genç teknoloji tutkunları arasında popüler bir teknoloji markası olan POCO, hareket halindeyken dahi kaliteli eğlence deneyimi sunan ve Türkiye’de üretilen ilk POCO telefon olan POCO C40 modelini satışa çıkardı!

Kusursuz ve dinamik bir performansa sahip olan POCO C40, hareket halindeki yaşam tarzına uygun sürükleyici görüntüleme için POCO telefonlarda şimdiye kadar sunulan en büyük ekran ve muazzam bir kapasiteye sahip 6000mAh batarya kapasitesi ile Yeni POCO C40, akıllı telefon kullanıcılarını memnun edecek özellikler haricinde olağanüstü görsel ve işitsel deneyimi, uygun fiyatlarla bir araya getirerek POCO'yu giriş seviyesi segmentte yukarı taşıyor.

Segment lideri performansı ve benzersiz fiyatıyla rakiplerini aşan POCO C40, POCO telefonlarda şimdiye kadar kullanılan en büyük ekrana sahip. 6,71 inç LCD Nokta Damla ekranıyla kullanıcılara en güzel görüntüleme deneyimini yaşatmayı amaçlıyor. Çizilmelere dayanıklı Corning Gorilla® Glass ekranıyla yaz aylarının açık hava maceraları için ideal bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor.

 POCO nun ilk yerli üretim telefonu POCO C40 satışta! 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

400 nite kadar parlaklık derecesiyle dikkat çeken ekran, Güneş Işığı modu gibi fonksiyonları sayesinde parlaklığını güneş ışığıyla orantılı olarak akıllıca düzenliyor. Okuma modu, ekranı daha sıcak bir renk sıcaklığına geçirerek uzun okuma sürelerinde gözlerin daha az yorulmasını sağlıyor. 

Cihazın arka kısmında 13 MP ana kamera ve 2 MP derinlik sensörüne sahip çift kamera kurulumu yer alıyor. Cihazın ön kamerası ise 5 MP Bu kurulum, her anın en üst netlik ve hassasiyetle yakalanabilmesine olanak tanıyan çeşitli yeni fotoğraf ve video özellikleri ve modlarıyla birlikte geliyor. 5MP ön kamera görüntülü aramalar ve selfie'ler için mükemmellik sağlarken 2MP derinlik sensörüne sahip lens, fotoğraf kompozisyonlarında harika bir estetik ve kalite için gerçek zamanlı derinlik algılama sunuyor.

POCO C40'ın merkezinde JLQ Technology'nin yüksek performans için geliştirilen en son sekiz çekirdekli JR510 işlemcisi bulunuyor.

POCO C40: POCO Sarısı, Güç Siyahı ve Mercan Yeşili olmak üzere 3 farklı renkte ve 3GB+32GB ile 4GB+64GB varyantlarıyla gelecek.

Peki, POCO C40 fiyatları ne kadar? İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön