26 / 04 / 2024

Polat Holding'den yurt dışı atağı!

Polat Holding'den yurt dışı atağı!

Macaristan'ı Avrupa'da bir üs olarak ele alan Polat Holding, yeni yatırımı Duna Pearl ile şehrin yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor. Konut, otel ve mağazalardan oluşan Duna Pearl'in 60 milyon euro'luk yatırımla Nisan 2022'de tamamlanması planlanıyor. 



2020 yılında 65. yalını kutlayacak Polat Holding, Türkiye’de APGayrimenkul ve Polat Gayrimenkul şirketleri ile İstanbul’da projeler hayata geçirirken Polat Hungary şirketiyle de Macaristan’da gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. 

Fortune Turkey'den Begüm Nur Alkış'ın haberine göre; Gayrimenkul alanında proje geliştirme, yatırım ve yönetim alanlarında faaliyet gösteren Polat Holding, sektördeki ilk yurt dışı projesini Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de hayata geçirmeye hazırlanıyor.60 milyon euro’luk yatırım bedeli ile Tuna Nehrinin kıyısında yer alacak Duna Pearl projesi, konut, otel ve mağazalardan oluşacak. Macaristan’ı Avrupa’da bir üs olarak ele aldıklarını belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Duna Pearl’ün içerisinde yer alacak otel ve ticari alanlarıyla birlikte, şehrin yeni çekim merkezi olmayı planladıklarını söylüyor.

“Tuna’nın İncisi” anlamına gelen Duna Pearl, Budapeşte’nin “Küçük Manhattan”ı olarak bilinen Ujlipatvaros’ta yükselecek. Proje ayrıca Margaret Adası’nın karşısında ve önemli iş merkezlerinin bulunduğu ’Vâci ut"a ise yürüyüş mesafesinde bulunuyor.42 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projenin Nisan 2022’de tamamlanması bekleniyor. 200 daire ve 100 odalı iş otelinin yer alacağı proje hakkında detaylar veren PD Real Estate Development’m Genel Müdürü Murat Aysan, “Duna Pearl’de metrekare fiyatları lansmana özel sınırlı sayıda daire için 4 bin 500 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz. Yatırımcılara yılsonuna kadar yüzde 17’ye varan lansman indirimi avantajı sağlıyoruz” diyor. Projedeki 1+1 daireler 47-72 metrekare, 2+1 daireler 80-85 metrekare, 3+1 daireler ise 99-109 metrekare aralığında olacak.
 

Adnan Polat: Konut satışında 1 milyon rakamını aşacağız!
 


Geri Dön