11 / 05 / 2024

Polat İnşaat, Kocaeli Derince'de yeni inşaata başladı!

Polat İnşaat, Kocaeli Derince'de yeni inşaata başladı!

Derince'de İnşaat alanında kısa zamanda büyük yol alan Polat İnşaat, Derince Merkez'de yaptığı lüks daire ve dubleksleri satışa çıkardı. Polat İnşaat sahibi Ayhan Polat Denizciler caddesindeki dairelerimiz görmeden ev almayın dedi.



Ayhan Polat'ın sahibi olduğu Polat İnşaat kısa bir zaman önce Derince Denizciler Caddesi Cuma Pazarı yolunda lüks daire ve dubleks inşaatına başladı. İnşaatları 1.sınıf olarak bitiren Ayhan Polat şimdi bu daireleri satışa çıkardı.Ayhan Bey 3+1 Dubleks ve Dairelerin mutlaka görülmesi gerektiğini belirterek daire alacaksanız Polat İnşaatın bu dairelerini mutlaka görmelisiniz dedi. 


60 EVLERDE YENİ PROJE BAŞLIYOR 


Ayhan Polat, Derince Denizciler caddesinde tamamladığımız projeden sonra şimdi 60 Evler'de yeni başlayacak projemizin hazırlıklarını tamamladık.Sahile 50 metre ve Okıüa çok yakın olacak lüks daire ve dublekslerin 3+1 olacağını söyleyen Ayhan Polat vatandaşlarımız isterse Derince merkezde isterse 60 Evlerde yedi başlayacak projemizden yararlanabilirler dedi. Bunu için iletişi,m bilgileri olarak Ayhan Polat Cep:0532 70841 29,Alihan Ergen 0542 328 59 70 nolu telefonlardan bilgi alabilirler dedi. 



Derince Ekspres


Geri Dön