27 / 04 / 2024

Polis maaş promosyonunda şok! 18 bin, 27 bin, 30 bin TL değil! 2022 Polis maaş promosyonu kaç lira? 

Polis maaş promosyonunda şok! 18 bin, 27 bin, 30 bin TL değil! 2022 Polis maaş promosyonu kaç lira? 

Polis maaş promosyonundaki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Peki polis maaş promosyonu kaç Türk Lirası olacak? Polis maaş promosyon tutarı belli oldu mu? İşte 2022 polis maaş promosyonu ile ilgili merakla araştırılan tüm ayrıntılar...



Polis maaş promosyonundaki son dakika gelişmeleri merak ediliyor.  Emeklilere yapılan maaş promosyon kampanyaları sonrasında polis maaş promosyonu da gündeme geldi. Polis maaş promosyonunda son durum merak edilirken, Vakıfbank tarafından belirlenen 18 bin Türk Lirası tutarındaki promosyon teklifi reddedilmişti. EMNİYET SEN ve Polisin Sesi Platformu banka maaş promosyonu için taleplerini duyurdu. 

Polis maaş promosyonunda şok! 18 bin, 27 bin, 30 bin TL değil! 2022 Polis maaş promosyonu kaç lira? 

Emniyet Genel Müdürlüğü polis maaş promosyonu konusunda henüz bir bankayla anlaşma yapamadı. Emniyet-Sen Genel Başkanı Sezer konuyla ilgili olarak, "En az 50 bin lira promosyon ödenmeli ve paranın tamamı peşin olarak ödenmeli" açıklamasını yaparken Vakıfbank'ın 18 bin liralık teklifi reddedildi. Bu gelişmelerin ardından  "Polis maaş promosyonu için hangi bankayla anlaşıldı, promosyonda son durum ne?" sorularının yanıtları araştırılmay başlandı. 

Peki polis maaş promosyonu kaç Türk Lirası olacak? Polis maaş promosyon tutarı belli oldu mu? İşte 2022 polis maaş promosyonu ile ilgili merakla araştırılan tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön