29 / 03 / 2024

Polis maaş promosyonunda yüzde 188'lik zam! 2022 polis maaş promosyonu belli oldu mu? Hemen bu açıklamaya bakın!

Polis maaş promosyonunda yüzde 188'lik zam! 2022 polis maaş promosyonu belli oldu mu? Hemen bu açıklamaya bakın!

Polis maaş promosyonundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki polis maaş promosyonu kaç TL ödenecek? Polis maaş promosyonu 2022 belli oldu mu? İşte 2022 polis maaş promosyonu ile ilgili merak edilen her şey...



Polis maaş promosyonu, bankaların emekli promosyon kampanyalarını açıklamasından sonra sık sık gündeme gelmeye başladı. VakıfBank'ın 18 bin TL'lik teklifi reddedilirken Emniyet-Sen Genel Başkanı Sezer, promosyon ödemelerinin en az 50 bin lira olması gerektiğini belirtmişti. Konuyla ilgili son dakika açıklamalarında bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü EGM, polis maaş promosyonunda yüzde 188 artış uygulandığına ve her 6 ayda bir zam yapıalacağına dikkat çekti.

Polis maaş promosyonunda yüzde 188 lik zam! 2022 polis maaş promosyonu belli oldu mu? Hemen bu açıklamaya bakın!

En yüksek emekli promosyon tutarı 10 bin Türk Lirası'na yaklaşırken, Polis maaş promosyonunun ne kadar olacağı merakla bekleniyor. 

Son günlerde "Emniyet promosyonu ne kadar oldu, polislere promosyon ne zaman verilecek?" araştırmaları hızlanırken, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden konuyla ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. 

Peki EGM polis maaş promosyonu ile ilgili neler söyledi? Polis maaş promosyonu kaç TL olacak? Polis maaş promosyonuna zam yapıldı mı? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön