19 / 04 / 2024

Polis promosyonu ne zaman verilecek? Polis maaş promosyonunda kritik tarih! Hemen bakın!

Polis promosyonu ne zaman verilecek? Polis maaş promosyonunda kritik tarih! Hemen bakın!

Polis maaş promosyonları için geri sayım başladı. Peki polis maaş promosyonu ödemeleri ne zaman? Polis promosyonu hesaplara ne zaman yatacak? Polis promosyonu kaç lira oldu? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



Polis maaş promosyonları için geri sayım başladı. Milyonlarca polis, maaş promosyonlarının hesaplarına yatmasını bekliyor. 

Emekli ve kamu çalışanları için resmen promosyon yarışı aylardır devam ediyor. Polis maaş promosyonuna ilişkin anlaşma açıklaması geçtiğimiz günlerde yapılmıştı.

Polis promosyonu ne zaman verilecek? Polis maaş promosyonunda kritik tarih! Hemen bakın! 

Polis maaş promosyonları için oldukça tartışmalı bir süreçten geçildi. Polis promosyonu için Vakıfbank, Emniyet Genel Müdürlüğü ve polisler arasında bir süre uzlaşma sağlanamamıştı. Vakıfbank gtarafından polis maaş promosyonu için 18 bin TL'lik teklif yapılmıştı, ancak bu teklif kabul edilmemişti. Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer, promosyon ile ilgili açıklamalarında talep edilen rakamı 75 bin TL'ye kadar yükseltmişti. 

Peki polis maaş promosyonu ödemeleri ne zaman? Polis promosyonu hesaplara ne zaman yatacak? Polis promosyonu kaç lira oldu? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön