23 / 04 / 2024

Polisan Boya'nın Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı!

Polisan Boya'nın Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı!

Polisan Boya’nın, Ege Bölgesi’nde daha hızlı, güçlü, dinamik ve verimli hizmet vermek üzere toplam 5 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek yeni Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı.



Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, Polisan olarak sektördeki ilkleri gerçekleştirmeyi kendilerine daima ilke edindiklerini belirterek, “Bugün sektörde Mix Center renklendirme sistemimizle sunmuş olduğumuz hizmet ve tüketici faydaları sektörde takip edilir durumdadır. Benzer söylemlerle yapılan iletişimleri gördükçe gurur duyuyoruz. Ürün, hizmet ve servislerimizin sektörde takip edilmesi liderlik değildir de nedir?” diye konuştu.


Polisan Boya’nın, İzmir’in Menemen ilçesinde faaliyet gösterecek yeni Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi’nin açılışı dolayısıyla 26 Mart 2015 Perşembe günü bir tören düzenlendi.


Açılış törenine Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin,İzmir Ticaret Odası Başkan Vekili Akın Kazançoğlu,Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, Polisan CEO’su Erol Mizrahiile Polisan Yönetim KuruluÜyeleri katıldı.


Erol Mizrahi: “İlkleri gerçekleştirmeyi kendimize ilke edindik”


Törende konuşan Polisan CEO’su Erol Mizrahi, Polisan olarak sektördeki ilkleri gerçekleştirmeyi kendilerine daima ilke edindiklerini belirtti. 


Erol Mizrahi, “Çelik gibi sağlam ve güvenilir marka” olmanın uzun soluklu ve meşakkatli bir yolculuk olduğuna dikkat çekerek, sadece fonksiyonel faydaları yüksek ürünler geliştirip tanıtımını yapmanın günümüz rekabet dünyasında yeterli olamayacağını kaydetti.



“Sunmuş olduğumuz hizmetler sektör tarafından takip edilir durumdadır”


Zincirin tüm halkalarında verimliliği arttıracak, rekabet gücünü katlayacak hatta yenilmez kılacak sistemler geliştirdiklerini ve geliştirmeye devam edeceklerini belirten Erol Mizrahi, şunları söyledi:“Bugün sektörde Mix Center renklendirme sistemimizle sunmuş olduğumuz hizmet ve tüketici faydaları sektörde takip edilir durumdadır. Benzer söylemlerle yapılan iletişimleri gördükçe gurur duyuyoruz. Ürün, hizmet ve servislerimizin sektörde takip edilmesi liderlik değildir de nedir? Biz bir adım daha öne geçtik ve Modula sistemini geliştirdik. Mix Center makinelerimizin sanayi boyutu olan Modula sistemlerini distribütör merkezlerimizde konumlandırdık. Bu sayede renklendirmelerin bir kısmını distribütör merkezlerimizde gerçekleştirerek Mix makine olmayan noktalarımızı da bu hizmetten mahrum bırakmadık, hızlı servisi sağladık.” 


Toplam 500 noktaya dağıtım gerçekleştirilmesi hedefleniyor


Tüketicilerin ikame ürünlere yönelmeye daha çabuk karar verdiği günümüzde “tam zamanında” dağıtımın zorunluluğuna inandıklarını belirten Erol Mizrahi, “İşte tam da bu noktada bugün burada 2 distribütörümüzün güçlerinin birleştiği; daha hızlı, daha güçlü, daha dinamik, daha verimli bir hizmet anlayışının temellerini atmış oluyoruz. 3000 m2 kapalı, 2000 m2 açık alanı olan lojistik merkezimiz Ege Bölgesi’ne hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Yedi adet araç parkı ile toplam 500 noktaya dağıtım gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir” diye konuştu. 


Erol Mizrahi, Ege Bölgesi’nde Polisan markasının çok daha ilerilere taşınmasına vesile olacak bu yeni oluşumun tüm Ege ve Egelilere hayırlı olmasını diledi.  


Geri Dön