19 / 04 / 2024

Pompa sektörünün öncülerinden Grundfos'un çevreci mobil uygulamasına ödül!

Pompa sektörünün öncülerinden Grundfos'un çevreci mobil uygulamasına ödül!

1996'dan bu yana verilen, mobil dünyanın prestijli ödüllerinden olan GSM Birliği (GSMA) Global Mobil Ödülleri bu yıl Barcelona'da sahiplerini buldu



Çevreci çözüm ve uygulamalarıyla bilinen Grundfos,  “Yetersiz Hizmet Alan Kesimlere Yönelik Ürün, Girişim veya Servis” dalındaki ödüle layık görüldü. Grundfos’un bir mobil operatörle birlikte geliştirdiği proje, gelişmekte olan ülkelerdeki kullanıcılara teknolojinin de yardımıyla uygun fiyata temiz ve sağlıklı su sağlamayı amaçlıyor.

Pompa sektörünün öncü kuruluşlarından Grundfos, çevreci uygulamasıyla Global Mobil Ödülleri’nde “Yetersiz Hizmet Alan Kesimlere Yönelik Ürün, Girişim veya Servis” dalında ödül aldı. Grundfos’a ödül getiren proje gelişmekte olan ülkelerdeki insanlara temiz su için mobil telefonlarından ödeme yapma imkanı sağlama esasına dayanıyor. Grundfos’un projesi ilk olarak Kenya’da kullanılacak ve su kıtlığı çekilen bölgelerde umut ışığı olacak.

Dünya genelinde yeşil girişimleri teşvik eden ve ciddi kıtlığın yaşandığı bölgelerde su kaynaklarını korumak için elinden geleni yaptığını her fırsatta vurgulayan Grundfos, ödüllü projesiyle de örnek bir yeşil şirket olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 


Geri Dön