04 / 05 / 2024

Porland'dan yeni seriler!

Porland'dan yeni seriler!

Porland, 300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Bilecik tesislerinde, aylık bin 500 ton ile yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin %65’ini dünyada dört ana kıtada 30’dan fazla ülkeye ihraç etme başarısını gösteriyor.



Türkiye’de porselen denince akla gelen ilk markalarından biri olan Porland, 300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Bilecik tesislerinde, aylık bin 500 ton ile yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin %65’ini dünyada dört ana kıtada 30’dan fazla ülkeye ihraç etme başarısını gösteriyor.


Porselende, ev kullanıcıları ve horeca kesimi olmak üzere iki ana kategoride ürün grubuna sahip olan Porland’ın, profesyonel kullanıcılar için tasarladığı 2016 yılı özel serileri showroom ve satış noktalarında görücüye çıktı.


Porland’ın, ev kullanıcılarına yönelik perakendede 20’yi aşkın mağazasında da satışa sunulan profesyonel kesim ürünleri, artık hem Stüdyo hem de Porland Fabrika mağazalarında konforlu alışveriş keyfi ile profesyonel tüketicileri de ağırlıyor.


Tasarımda özgün ve modern çizgisini yeni sezon koleksiyonlarında da yansıtan Porland, farklı mutfak ihtiyaçlarına farklı çözümleri ile kaliteyi, kullanım kolaylığı ile birleştiriyor.


Gastronomi grubunda, 2500’den fazla ürün yelpazesinin yanı sıra Ortadoğu, Akdeniz, Çin, Meksika gibi birçok dünya mutfağına özel, model çeşitliliği ile farklı sunumlar hazırlamaya yardımcı oluyor. Porland’ın % 100 sert porselen ve kendi reçetesi ile dünya porselen literatürüne kazandırdığı Aluminalı porselen (Alumilite) ile ürettiği gastronomi grubu ürünleri, güçlendirilmiş kenar yapısı sayesinde çarpma ve darbelere karşı dayanıklılık gösteriyor. Yüzey aşınması yaşanmadan yıllarca kullanım konforu sunan ürünler, su emişgenliği sıfır olan transparan ve pekişmiş yapıya sahiptir. Bu sayede bakteri barındırmayan Porland Porselen ürünlerini, sağlıklı sunumlarla gönül rahatlığı ile uzun yıllar kullanabilirsiniz.


Gastronomi grubunda yer alan ürünler, desensiz/dekorsuz haliyle satışa sunulduğu gibi profesyonel kesimin talebine göre; logolu/amblemli ya da desenli çalışmalar halinde de hazırlanabiliyor. Yerli üretici Porland, ürünlerin devamlılığını rahatlıkla sağlamanın yanı sıra parçaların tamamlanması konusunda da 10 yıl garanti veriyor.


Geri Dön