23 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis Kağıthane ulaşım!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane ulaşım!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Premier Kampüs Ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 40 metrekareden başlıyor, 10 bin metrekareye kadar yükseliyor. Premier Kampüs Ofis Kağıthane ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.



Satışları devam eden Kağıthane Premier Kampüs Ofis'te teslimlerin 2015 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 150 milyon yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.


Küçük, orta ve büyük ofislerden oluşan  Premier Kampüs Ofis  Kağıthane 20 bin metrekare arazi üzerine yayılıyor. Projede yer alan ofislerin fiyatları 113 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Premier Kampüs Ofis Kağıthane ulaşım bilgileri haberimizin devamında mevcut. Projede sağlık merkezi, kapalı otopark, spor alanları, hobi odaları, toplantı odaları, SPA, parti odası gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Fer Yapı imzası taşıyan Premier Kampüs Ofis'te küçük ofislerin alanları 40 metrekare ile 300 metrekare, orta ofislerin 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede yer alan büyük ofisler ise 10 bin metrekareden oluşuyor.


Premier Kampüs Ofis Kağıthane ulaşım: Gürsel Mahallesi, İmrahor Caddesi, No:29 Kağıthane / İstanbul


Premier Kampüs Ofis satış ofisi iletişim 

Telefon: 0212 222 47 47

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön