28 / 03 / 2024

Prens Harry ve Meghan Markle, 7 milyon dolarlık ev bakıyor! 

Prens Harry ve Meghan Markle, 7 milyon dolarlık ev bakıyor! 

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de ev almak için harekete geçti. Çiftin, Malibu'da Hollywood ünlülerine komşu, 5 yatak odalı, bir havuz, bir de tenis kortu bulunan 7 milyon dolarlık eve göz diktikleri öğrenildi...



Kraliçe Elizabeth'in Sussex Royal markasını kullanmalarını yasaklamasıyla zor günler geçiren Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de ev almak için harekete geçti. Çiftin Malibu'da Hollywood ünlülerine komşu 7 milyon dolarlık bir eve baktıkları ileri sürülüyor. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak Kanada-ABD-İngiltere üçgeninde yaşama kararı veren Prens Harry ve eşi Meghan Markle, yeni düzenlerini kurmak için ABD’de ev arıyor.

İngiliz basınındaki haberlere göre çift, ev almak için Malibu'yu tercih etti. Baywatch dizisinin yıldızlarından David Charvet’in eski evini almak isteyen çiftin, son dönemde tadilattan geçen ev için 7 milyon dolar (42 milyon lira) ödemesi gerekiyor.

The Sun’ın yakın mercek altına aldığı evde, 5 yatak odasının yanı sıra dev bir havuz ile bir de tenis kortu yer alıyor. Harry ve Meghan söz konusu evi alırsa, Mel Gibson, Robert Downey Jr, Caitlyn Jenner ve Dick Van Dyke gibi Hollywood ünlülerine komşu olacak.

KRALİÇE’DEN YASAK GELMİŞTİ

Prens Harry ve Meghan Markle son olarak Kraliçe Elizabeth’in kendilerine koyduğu yasakla gündeme gelmişti. ‘Sussex Royal' ismi için tescil işlemleri yapan ve bu marka adı altında faaliyet göstermek isteyen çift, Kraliçe Elizabeth’in unvanlarını bırakmaları sebebini ileri sürerek bunu yasaklamasıyla şok olmuştu. Harry ve Markle'ın, işlemleri yenilemeleri ve farklı bir isimle işlerine devam etmeleri gerekli.

Madonna'dan Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralık ev teklifi!

Prens Harry ve Meghan Markle kirasını zor ödüyor!


Geri Dön