28 / 03 / 2024

Prestij Home Residence Söğütlü 2.Etap lansmanı yapıldı!

Prestij Home Residence Söğütlü 2.Etap lansmanı yapıldı!

Prestij Home Residence Söğütlü 2.Etap tanıtım toplantısı yapıldı. İshakoğlu Grup Firması’nın ev sahipliği yaptığı davete Trabzon’un önde gelen iş adamları, Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri katıldı.



Hakan İnşaat ile İshakoğlu Grup Firması ve Huzur Mimarlık Firması tarafından projelendirilen “Prestij Home Residence Söğütlü 2.Etap” Projesinin tanıtımını yapan Yunus Emre İSHAK, Trabzon’da bilinenin çok ötesinde bir projeyi hayata geçirdiklerini, ailelerini temsilen kendisine bu projenin tanıtımını layık olan İshak Ailesine teşekkür ettiğini belirterek “Hayaller Gerçekleştirmek İçindir sloganıyla yola çıkarak hayallerinizi ayaklarınıza seriyoruz. Hakan İnşaat ve İshakoğlu Grup Hizmet konusunda sınır tanımadığını bir kez daha bu proje ile sizlere gösteriyor.” dedi.

Projenin Sahibi Hakan İnşaat ve İshakoğlu Grup Firma sahibi Barış İSHAK ise şirketlerinin köklü geçmişlerinden aldıkları güç ile odaklanma, farklılaşma, yenilikçi çalışma anlayışları olduğunu söyleyerek “PRESTİJ HOME RESIDENCE Söğütlü’de Fatih Eğitim Fakültesi’nin yanı başında 200 lüks konut ile cadde konseptli 4 adet ticari üniteden oluşuyor. Stüdyo Daire ve Ultra Lüks Daire seçeneklerinin yer aldığı proje dünyaca ünlü markalarla ve tüm ihtiyaçlar düşünülerek planlandı ve her yönüyle nitelikle ve fonksiyonel konut beklentileri dikkate alınarak geliştirildi. Projemiz ayrıca Söğütlü tesisleriyle de fark yaratıyor. Dilediğiniz anda istediğiniz keyfi yaşayabileceğiniz bir konseptle karşınızdayız.” dedi.

İshakoğlu Grup temsilcilerinin konuşmalarının ardından Projenin müteahhitliğini üstlenen Nizamettin SÜRÜL’de Trabzon’a kazandırılan bu projenin diğer yapılan tüm projelerden farklı olduğunu, Karadeniz’in en yüksek katlı projelerinden birine imza attıklarını söyledi.

Prestij Home Residence tanıtım filmi ile sonlandırılan davete ilginin yoğun olduğu görülürken, davetliler bu farklı proje ile Trabzon’a yeni bir yüz kazandırılacağı görüşünde olduklarını anlattı.



Geri Dön