29 / 03 / 2024

Prestij Park projesi İstanbul ve diğer şehirlerde sürdürülüyor!

Prestij Park projesi İstanbul ve diğer şehirlerde sürdürülüyor!

Kısa bir süre önce girdiği İstanbul pazarında Prestij Park projesi ile hızlı bir satış ve inşaat başarısı gösteren Bak Yapı, istanbul ve diğer şehirlerde 'Prestij'li projelerini sürdürecek...




Kısa bir süre önce girdiği İstanbul pazarında Prestij Park projesi ile hızlı bir satış ve inşaat başarısı gösteren Bak Yapı, istanbul ve diğer şehirlerde 'Prestij'li projelerini sürdürecek, ilk proje Bursa'da Bursa Prestij Modern adıyla gerçekleştirilecek, inşaat sektöründe 20 yılı aşkın zamandır Bursa, Sakarya ve İzmir'de nitelikli konutlar üreterek konut alıcısının güvenini kazanan BakYapı, istanbul Prestij Park Projesi ile İstanbul pazarındaki yerini de sağlamlaştırdı. Şirket, Esenyurt'ta yaptığı İstanbul Prestij Park projesinde inşaatın vaizde 40'ım, satışların da yüzde 5Ö'sini tamamladı. BakYapı Yönetim Kurulu Başkam-ekili Ferhat Bakgör, istanbul Prestij Park'tan gelen cesaretle istanbul'da yeni projeler için arsa arayışına yöneldiklerini belirtirken, diğer şehirleri boş bırakmayacaklarının mesajını da verdi. Şirket Çanakkale ve Bursa'da yeni projelere başlıyor.
BakYapı Yönetim Kurulu Başkanvekili Ferhat Bakgör, istanbul Prestij Park projesinde gelinen noktayı ve yeni projelerini paylaşmak üzere istanbul'da basın mensupları ile bir araya geldi.
Basın toplantısına istanbul Prestij Park'm reklam yüzleri olan ünlü spor yommculan Erman Toroğlu ile Yılmaz Vural da katıldı.
'SATIŞ VE GÜVEN SORUNU YAŞAMADIK' ilk teslimlerin Aralık 2014 tarihinde başlayacağı İstanbul Prestij Park projesinde, bölgedeki pek çok şantiyenin aksine satış ve güven sorunu yaşamadıklarını anlatan Ferhat Bakgör, ''Bazı firmalar projeye başlamadan önce ruhsat ve tapu işlerini halletmedikleri için çok sıkıntı yaşadılar. Biz her zaman önce ruhsatımızı çıkartırız sonra tapudan kat irtifaklarını alırız. Dolayısı ile satışa çıkmadan her şeyimiz hazır olur. Bizim bu çalışma tarzımız, burada bize özel bir avantaj sağladı" dedi.

MÜŞTERİLERİN YÜZDE 10'U PROJEYİ GÖRMEDEN ALDI

Konutlara yurtdışından da talep geldiğini anlatan Bakgör, "Konutların yüzde 10'unu insanlar istanbul Prestij Park'ın yerini bile bilmeden satın aldılar. Bu da şirketimizin 20 yılı aşkın zamandır oluşturduğu güvenin bir kanıtı olarak bizleri mutlu etti" dedi. Bakgör, başarıda payı olduğuna inandığı reklâm yüzleri Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural'a da teşekkürlerini sundu. Bakgör, sürekli büyüyen ve devleşen bir firma olan BakYapı'nın yeni yeni teklifler aldığını, istanbul'da yeni projeler için arsa arayışında olduğunu belirtirken, diğer büyükşehirlerde de varlıklarını sürdürecekleri bilgisini verdi.

EN KÜÇÜK DAİRE 90 METREKARE

 Şirketin halen saüş ve inşaatını sürdürdüğü Bak Yapı istanbul Prestij Park projesi 103 bin 800 metrekare alanda 26 bloktan oluşuyor. Yaklaşık 350 bin metrekare inşaat alanına sahip dev projede, 1 + 1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. En küçük dairenin büyüklüğünün 90 metrekare olarak belirlendiği projede 1 + 1 dairelerin satış fiyatı 129,000 -139,000 TL arasında, 2+1 dairelerin fiyatı 159,000 TL, 3+1 dairelerin fiyatı ise 199,000-269,000 TL arasında bulunuyor. Projede alıcılara Akbank, Işbaıık, Garanti, Yapı Kredi Bankası, Şekerbank, Bank Asya ve Türkiye Finans kredi desteği sağlıyor.


Yeni Asya

Geri Dön