29 / 03 / 2024

Prime Palace Beylikdüzü ödeme koşulları!

Prime Palace Beylikdüzü ödeme koşulları!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Prime Palace

Prime Palace Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında nakitte yüzde 10 indirim yapılıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projenin toplam arsa alanı 5 bin metrekare olarak belirtiliyor.



Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı  Prime Palace  Beylikdüzü'nde 248 konut ve 8 ticari ünite yer alıyor. Proje zemin + 20 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Babacan Yapı imzası ile, İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yükselen Prime Palace Konutları Atatürk Havaalanı'na 15 dakika yakınlıkta yer alıyor. Proje 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 

Prime Palace Beylikdüzü ödeme koşulları!

Beylikdüzü Prime Palace'ta yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan tutar için 30 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Prime Palace Rezidans'ta restoran,açık yüzme havuzu, spa, house keeping, masaj odaları, fitness, Tuz Odası, resepsiyon ve havaalanı transferleri sauna, rent a car hizmetleri konferans salonu gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Satış fiyatları 120 bin dolardan başlangıç gösteren Prime Palace Evleri anahtar teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Prime Palace satış ofisi

Tel: 0212 672 18 81 

Web: http://www.primepalace.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön