18 / 04 / 2024

Profilo'da indirimli son 13 gün. Profilo 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Profilo'da indirimli son 13 gün. Profilo 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Beyaz eşyalarını yenilemeyi, mutfaklarında köklü değişikliklere gitmeyi planlayanlar, beyaz eşya markası Profilo'daki indirimlere bakmadan karar vermeyin. Ankastre ürünlerde, çamaşır, bulaşık ve bazı buzdolabı modellerinde 2 bin liraya yakın indirimler var.



Beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler, mutfaklarında köklü değişikliklere gitmeyi planlayanlar beyaz eşya markası Profilo'daki indirimlere bakmadan karar vermeyin. Kampanyalı ürünler Eylül sonuna kadar nakitte 2 bin liraya kadar indirim sağlıyor. Ayrıca bazı buzdolabı modellerinde süpürge hediyesi ve bonus kazanma imkanı da tanınıyor.

Beyaz eşya markası Profilo Eylül ayı sonuna kadar seçili ürünlerde başlattığı indirim kampanyasının bitmesine sayılı günler kaldı. Bazı buzdolabı modellerinde, ankastre setlerde ve bazı çamaşır ve bulaşık makinesi modellerinde indirimlere giden Profilo, seçili XXL buzdolabı alanlara da süpürge hediye ediyor. Bazı ürünlerde 2000 liraya kadar indirim yapan Profilo'da ayrıca 6 bin liranın üzerindeki alışverişler için 300 TL bonus  kampanyasından da yararlanılıyor. İşte Profilo'nun indirime gittiği ürünler, eski ve yeni fiyatları...


 


Geri Dön