18 / 04 / 2024

Projelerimiz dünya şehirleri takip edilerek yapıldı!

Projelerimiz dünya şehirleri takip edilerek yapıldı!

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada "Yaptığımız bütün projeler, dünyanın tüm şehirleri takip edilerek yapıldı." dedi.



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki Özhaseki, AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı Kadın Kollarının gerçekleştirdiği Vefa Programı'nda, Ankara'nın farklı bir şehir olduğunu ve bu kentte 80 vilayetten gelen insanların söz söyleme hakkı bulunduğunu söyledi.

31 Mart 2019'da yapılacak olan seçimi kazanması halinde Ankara için hayata geçirmeyi planladıkları projelerle ilgili bilgi veren Özhaseki, şöyle konuştu:

"Kadınlarımızı, gençlerimizi önceleyerek, ihtiyaç duyulan ne varsa, çevreci projeler yapmaya çalıştık. Yeşile ağırlık veren, akıllı şehir konseptine uygun projeler yapmaya çalıştık. Yaptığımız bütün projeler, dünyanın tüm şehirleri takip edilerek, geldiğimiz çağda en son trendin ne olduğunu ortaya koyduğumuz projelerdir. Mesela kültür yolu projesi hazırladık, bu yol üzerinde 411 tane tescilli eser var. 

Çocuk köyü projesi hazırladık. Büyük apartmanlarda çocukları evlere hapsederek büyütüyoruz. Eskiden mahallede oynardık. Orada çocuk sosyal ortamı öğrenir, orada kendini geliştirirdi. Şimdi evinde hapis, orada internet var. İnsan içinde yaşamıyor çocuk. Bizim yeniden mahalle kültürüne dönmemiz gerekiyor. Çocuğu hayata hazırlayacak ne kadar alan varsa orada göreceksiniz. Arkadaşlık kuracağı, bilim merkezinde deneyler yapacağı ortamlar hazırladık. Gençlerimiz için uyanık kütüphaneler projesi hazırladık. 13 yerde millet bahçeleri hazırladık."

Ankara'nın 1/100 binlik planları için çalıştık!

Ankara'nın mimarisi değişecek!

Mehmet Özhaseki kimdir?


Geri Dön