25 / 04 / 2024

Prontotour, erken rezervasyon seçenekleriyle tatile gönderiyor!

 Prontotour, erken rezervasyon seçenekleriyle tatile gönderiyor!

Turistik klişelerin dışında müşterilerin ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre birçok alternatifi bir arada sunan Prontotour, erken rezervasyon seçenekleriyle tatilcilerin yüzünü güldürüyor



2013 erken rezervasyon kampanyasını 12 Kasım’da başlatan Prontotour, odabaşı 300 €uro’ya varan indirimlerle seyahat severlerin beğenisine sunduğu gemi, nehir ve yurtdışı tur paketleriyle tatilcilere erken rezervasyon sevinci yaşatıyor. 

31 Aralık’a kadar devam edecek 1.Erken Rezervasyon döneminde tur paketi alanların, birebir maliyetine turu satın aldıklarını ifade eden Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar ”Ayda 59 TL’den başlayan küçük taksitlerle erken rezervasyonda yurtdışı tur paketi satın almak mümkün. Bu yıl yurtdışı seyahatine çıkma hayali kuran herkesi, seyahat ettirme arzusundayız.” dedi.


2012’nin erken rezervasyonlar anlamında önceki yıllarla kıyaslandığında önemli bir satış oranı kaydedildiğini vurgulayan Özkar, “2012 yılında erken rezervasyon şampiyonu geçmiş yıla kıyasla %155 artışla gemi turları oldu.  Geçmiş yıllarda sadece üst düzey tatilci portföyünün tercih ettiği gemi turları, dünya gemi pazarında yaşanan rekabet ortamı, Türk limanlarının daha sık kullanılıyor olması ve erken rezervasyonda odabaşı 300 €uro’ya varan indirimler nedeniyle daha ulaşılabilir rakamlara düştü.  Böylelikle 2012 yılı erken rezervasyonunda satış patlamasına ulaşıldı.” diye belirtti.


Detaylı bilgi için: www.prontotour.com.tr  




Geri Dön