26 / 04 / 2024

Propa İnşaat satış ve pazarlama elemanları arıyor!

Propa İnşaat satış ve pazarlama elemanları arıyor!

Sektörde Propa İnşaat, İDOSB, Yapıartı Mimarlık, Altınyıldız Uzay Sistemleri ve Remax Qick farklı pozisyonlarda görev yapacak elemanlar arıyor



Propa İnşaat Kartal’da devam eden rezidans projesinde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyor. Adayların konut satış ve pazarlamasında deneyimli olması, müşterilere ofiste tanıtım yapabilmesi, satış işlemlerini takip ederek tamamlayabilmesi, titiz, dinamik, disiplinli ve insan ilişkilerinde başarılı olması gerekiyor.
Faks: 0212 347 03 41
[email protected]

İDOSB inşaat mühendisi arıyor
İstanbul Deri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere inşaat mühendisi aranıyor.
Adayların, MS Office ve AutoCAD uygulamalarına hakim, 35 yaşını aşmamış ve B sınıfı ehliyetli olması  ve Anadolu yakasında ikamet etmeleri gerekiyor.
[email protected]
Faks: 0216 394 14 79

Yapıartı Mimarlık teklif mühendisi arıyor
Yapıartı Mimarlık, teklif mühendisi ve ince işler sorumlusu arıyor
Fulya’daki ofiste görevlendirilecek teklif mühendisinin inşaat mühendisliği, mimarlık, iç mimarlık, inşaat teknikerliği veya ilgili bölümlerden mezun olması gerekiyor.

İnce işler sorumlusunun ise banka, restoran, ofis, mağaza, konut dekorasyonu gibi işlerde görev alacak mimar, içmimar ve inşaat mühendisi olması gerekiyor.
[email protected]

Yönetici asistanı aranıyor
İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firma için halka ilişkiler mezunu, bayan yönetici asistanı aranıyor. Adayların 30 yaşını aşmamış olması ve İngilizce bilmesi gerekiyor.
[email protected]

Altınyıldız Uzay Sistemleri şantiye şefi arıyor
Altınyıldız Uzay Sistemleri vinçlerle ve manuel olarak sülfür tesisi prefabrik uzay sistem montajı yapabilecek şantiye şefi arıyor.
Aranan adayın konusunda 5 yıl deneyimli, teknik ve idare konularda rahatça sözlü iletişim sağlayabilecek, tercihen daha önce benzer pozisyonlarda çalışmış, personel ve ekipmanı sevk edecek yetenekte olması gerekiyor.
[email protected]
[email protected]
Faks: 0212 258 81 09
Tel: 0212 261 84 48

Remax Qick, ofis asistanı arıyor
Altunizade’de gayrimenkul ve sosyal medya alanında danışmanlık yapan firmaya ofis asistanı aranıyor. Bin TL maaş, 250 TL yemek ücreti verilecek asistana SSK’da yapılacak.
[email protected]

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön