26 / 04 / 2024

Propa Vista'nın basın toplantısı 20 Eylül'de!

Propa Vista'nın basın toplantısı 20 Eylül'de!

Propa İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Propa Vista projesi 20 Eylül'de basına tanıtılacak. Ön talep toplama aşamasında olan projede satışın yüzde 65'i tamamlandı.



İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal’ın en gözde gayrimenkul projelerinden biri olan Propa Vista'nın ön talep toplama aşamasındayken bile mevcut konutların yüzde 65’inin satışı tamamlandı.


"Yeni Nesil Yaşam” konsepti ile tasarlanan proje, Propa İnşaat CEO’su Sayın Can Özçiçek’in ev sahipliğinde 20 Eylül 2017 Çarşamba günü Shangri-La Bosphorus Otel’de düzenlenecek çok özel bir toplantı ile basına ve kamuoyuna tanıtılacak.


İstanbul’da konut talebinin en yoğun olduğu ilçelerden biri olan Kartal’da yükselen ve hemen yanı başındaki metro istasyonu ile büyük ilgi uyandıran Propa Vista, konut ve ticaret fonksiyonlarını bir arada barındıran karma bir proje.


Eşsiz konumu, ulaşım kolaylığı ve Anadolu Yakası’nda ilk kez “kullan-öde” konseptinin uygulandığı proje olmasıyla dikkat çeken Propa Vista’nın lansman toplantısı Beşiktaş'ta gerçekleşecek.



www.propavista.com/




Geri Dön