26 / 04 / 2024

Propa'dan inşaat sektörüne destek!

Propa'dan inşaat sektörüne destek!

PROPA Grubu, atılım yılı ilan ettiği 2016’da bir yandan toplam değeri 400 milyon TL’yi bulan yeni yatırımlara hazırlanırken bir yandan da sektörün gelişimi ve kurumsallaşmasına katkı sağlıyor.



Grup şirketlerini PROPA Holding adı altında birleştiren PROPA Grubu, atılım yılı ilan ettiği 2016’da bir yandan toplam değeri 400 milyon TL’yi bulan yeni yatırımlara hazırlanırken bir yandan da sektörün gelişimi ve kurumsallaşmasına katkı sağlıyor. ULI, İNDER ve GYODER’e üye olan Propa ‘5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nin de Platin sponsoru oldu.

Propa’nın Platin sponsoru olduığu gayrimenkul ve finans sektöründen çok önemli konuşmacıların katılacağı ‘5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’ 28 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli de yapılacak. Zirvenin bu yıl ki ana teması ‘Gayrimenkulde Finansman Modelleri ve Alternatifleri’ olacak.


Gayrimenkul ve inşaat sektörünü etkileyen ve etkileyebilecek gelişmelerin tartışılacağı, sektör sorunlarının masaya yatırılacağı zirve üç oturumdan oluşacak. Oturumların başlıkları ise şöyle:


‘1.Ana oturumun konusu: Düzenleyici kurumların gayrimenkul finansmanına genel bakışı’, ‘2.Ana oturumun konusu: Gayrimenkul finansmanının önemi ve sektöre olan katkıları’, ‘3.Ana oturumun konusu: Gayrimenkul finansmanında alternatiflerin tüketiciye yansımaları nasıl olmalıdır?’


Sektörde 43. yılını geride bırakan Propa’nın 2016 yılında 400 milyon değerinde 4 yeni projeye yoğunlaştığını belirten Propa Yönetim Kurulu Üyesi Can Reşit Özçiçek; “Yeni yatırımlarla istikrarlı büyümemizi sürdürürken sektörümüzün 3 önemli STK’sına üye olmanın yanı sıra Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nin de Platin sponsoru olduk. Önümüzdeki dönemlerde de sektörümüzün gelişimi ve kurumsallaşmasını sağlayacak tüm yapı ve inşaat etkinliklerini desteklemeye devam edeceğiz” dedi.



Geri Dön