27 / 04 / 2024

Propa'nın 3 projesinde 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı! 99 bin 650 TL'ye!

Propa'nın 3 projesinde 60 ay sıfır faiz kampanyası başladı! 99 bin 650 TL'ye!

Propa İnşaat, Kartal"ın merkezindeki Aura Deluxe Residence, Sarıyer"deki butik projesi Sarıyer Park ve Bodrum Gümüşlük"teki Gizli Vadi Evleri"nde 60 ay boyunca faizi sıfıra indirdi



Türk inşaat sektöründe tam 37 yıldır hayata geçirdiği kamu ve özel sektör projeleri ile fark yaratan Propa İnşaat, şimdi de üç ayrı projesinde rakipsiz bir kampanyayı hayata geçirdi. Kaliteli ve lüks konut projelerinden ev almayı kolaylaştıran Propa, Kartal"ın merkezindeki Aura Deluxe Residence, Sarıyer"deki butik projesi Sarıyer Park ve Bodrum Gümüşlük"teki Gizli Vadi Evleri"nde 60 ay boyunca faizi sıfıra indirdi. Ayrıca hem Sarıyer Park hem de Gizli Vadi Evleri"nde tümü peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı da sunuluyor.

Sarıyer Park"ta 121 bin TL fiyat avantajı ile son 4 ev!

Boğaz"ın incisi Sarıyer"in merkezinde konumlanan ve toplam 8 blokta 13 çatı ve 13 bahçe dubleksi olmak üzere 26 konuttan oluşan Sarıyer Park"ta, peşinatlar 9 bin 750 TL"den, taksitler ise 8 bin 125 TL"den başlıyor. Konutlar 975 bin TL"den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası ise yatırılan peşinat tutarına göre değişen sıfır faizli ödeme planlarından oluşuyor. Örneğin, yüzde 1 peşinat için 24 ay sıfır faizli ödeme planı, yüzde 30 peşinat için 36 ay sıfır faizli, yüzde 40 peşinat için 48 ay sıfır faizli ve yüzde 50 peşinat için tam 60 ay sıfır faizli ödeme planı uygulanıyor. Fortis ile hayata geçirilen bu kampanyada faiz maliyeti hiçbir şekilde müşterilere yansıtılmıyor, Propa tarafından üstleniliyor. Bu da Sarıyer Park"tan ev alacaklar için 121 bin TL"ye varan ciddi bir fiyat avantajı anlamına geliyor.

Proje aşamasından bu yana yoğun ilgi gören Sarıyer Park"ta 26 dubleksten geriye sadece 4 konut kaldı. İnşası tamamlanan projede hayat başladı. Tapular hemen teslim ediliyor. Yapım kalitesinin yanı sıra tümü geniş açıyla Boğaz ve koru manzarasına sahip konutları ve lokasyonu ile de dikkat çeken Sarıyer Park"tan sahile ulaşım 1 dakika, Maslak ve İstinye 10 dakika, Levent 15 dakika ve Mecidiyeköy 20 dakika sürüyor. 2011 yılında hizmete girecek Sarıyer “ çayırbaşı tüneli ile bölge daha da merkezi bir konuma geliyor.  

Bodrum Gümüşlük"te 830 TL taksitle yazlık fırsatı!

Bodrum"un şirin beldesi Gümüşlük"te tamamı bitmiş, hemen teslim Gizli Vadi Evleri için 99 bin 650 TL"den başlayan cazip fiyatlar ve yine 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası uygulanıyor. Peşinatlar 996 TL"den, taksitler ise 830 TL"den başlıyor. Bu kampanya tüketicilere 10 bin 583 TL"ye varan bir fiyat avantajı sağlıyor.

Gizli Vadi Evleri, 18 adedi çatı teras kullanımlı penthouse, 18 adedi ise özel bahçe kullanımlı 2"şer katlı toplam 36 daireden oluşuyor. Yüzme havuzu, otoparkı ve güvenliği olan siteye ulaşım da çok kolay. Her evin kendine ait 150 metrekare bahçesi bulunuyor. Denize nazır konumda ve enfes bir manzara eşliğinde güneşin, denizin ve doğanın tadını artık kendi evinizde çıkarma vaktinin geldiğini düşünenlerin acele etmesi gerekiyor. çünkü projedeki 36 daireden geriye sadece 10 daire kaldı.

AURA"da ister 60 ay sıfır faiz ister yüzde 1 peşinat fırsatı!

Kartal"ın merkezinde inşa ettiği zemin+16 katlı delüks residence projesi AURA"da ise bir süre önce başlayan 60 ay vadede yüzde sıfır faizli ödeme planı fırsatı devam ediyor. Propa İnşaat, bu projede başka bir alternatif olarak sadece yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı da sağlıyor. 1+1 dairelerin 160 bin TL, 2+1"lerin ise 282 bin TL"den başladığı AURA"da uygulanacak ödeme planlarının ayrıntıları ise şöyle: Yüzde 1 peşinat yatıranlar 24 ay sıfır faizli ödeme planından yararlanabiliyor. Yüzde 30 peşinata 36 ay, yüzde 40 peşinata 48 ay, yüzde 50 peşinata ise tam 60 ay sıfır faizli ödeme planı uygulanıyor.

Kartal"ın merkezinde, E-5"e ve Kartal-Kadıköy metro durağına 20 metre yürüme mesafesinde ve TEM bağlantı noktasında konumlanan AURA, merkezi konumunun yanı sıra tümü güney cepheli ve adalar manzaralı lüks daireleri, residence hizmetleri ve üstün sosyal donatıları ile konforlu ve seçkin bir yaşamın kapılarını aralıyor. İstenirse daireler home office olarak da kullanılabiliyor. A bloğunun kaba inşaatı tamamlanan ve B bloğu hızla yükselen AURA"nın 2011 sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 195 dairelik projenin yüzde 40"ı ise satıldı.

Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, yeni ödeme kampanyaları ile ev sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyenler için reddedilemeyecek bir kapı açtıklarını belirtti. œKredi faizlerinin düştüğü bu dönemde biz bir adım daha ileri gidiyoruz ve faizi sıfırlıyoruz. diyen Özçiçek, üç projede uygulanan kampanyalar düşünüldüğünde Propa"nın müşteri lehine œalırken kazandıran ciddi bir avantaj yarattığını vurguladı.

http://www.propa.com.tr/

212 347 02 89


Geri Dön