24 / 04 / 2024

Proyat, iç pazar payını artırmaya odaklandı!

Proyat, iç pazar payını artırmaya odaklandı!

Mobilya sektörünün diğer bir kolu olan yatak sanayisinde, farklı tarz yatak ve baza gruplarının üretimini gerçekleştirerek müşterilerine sunan Proyat, bölgesel alanda pazar payını artırmaya yönelik çalışmalarına başladı



 10 yılı aşkın süredir bu sektörde olduklarının altını çizen Proyat Yatak Sanayi sahibi Tolga Bulduk, şirket haline gelmeden önce demir ve profil üretimlerini gerçekleştirirken, 2001 yılında Atıl Yay adı altında, yatak ve kanepe yayı üretimi yapmaya başladıklarını açıkladı. Yay nihai bir ürün olmasından dolayı üretimimizi ana ürüne yönlendirmek istedik diyerek, 2009 yılında Denizlide Proyat adı altında bin 500 metrekarelik kapalı alanda faaliyete başladıklarını kaydeden Bulduk, Atıl Yay olarak üretimimize halen devam ediyoruz. Yıllık 12 bin adet yatak üretimimizi var. Üretimini gerçekleştirdiğimiz yatakları müşterilerimizin talebine göre farklı tarz malzemeler kullanarak üretim yapma imkanına sahibiz. İnsan sağlığına duyduğumuz önem doğrultusunda tüm ürünlerimizde kullandığımız anti-bakteriyel ve anti-mantar özelliği sağlayan Özel ve kaliteli malzemelerimiz ile yatak sanayinin önemli isimlerinden biriyiz dedi.

Üretimin şimdilik tamamını iç pazarda satışa sunduklarını dile getiren Bulduk, iç pazar sahasını genişletmeye yönelik pazarlama ağını bir ekip haline getireceklerini açıkladı. Bulduk, Bu konu ile ilgili çalışmalarımıza yoğunluk verdik. Bunun beraberinde dış pazarımızı oluşturmak için Azerbaycan ve Rusya pazarında alıcı firmalarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz şeklinde konuştu.

Baza ve yataklarında farklı ürün gruplarına sahip olduklarına değinen Bulduk, Yatak gruplarımız Platine, Gold, Silver ve Crome  olmak üzere tamamı ortepediktir. Bazalarımız ise sabit ve profil olmak üzere iki çeşittir. Yataklarımız dört yıldan 12 yıla kadar garantili olarak müşterilerimize sunuyoruz diye konuştu.

DÜNYA


Geri Dön