29 / 03 / 2024

PTT sınavsız KPSS şartsız 15 bin personel alacak! İşte başvuru şartları!

PTT sınavsız KPSS şartsız 15 bin personel alacak! İşte başvuru şartları!

PTT'nin 2022 yılında 15 bin personel alımı yapması bekleniyor. Bu kapsamda yüzbinlerce vatandaş PTT 15 bin personel alımı ne zaman olacak? sorusunun cevabını merak ediyor...



2022 PTT 15 BİN PERSONEL ALIMI BAŞVURU NE ZAMAN?

PTT'nin bu yıl başta büro ve gişe memurları ile dağıtıcı olmak üzere toplamda 15 bin personel istihdam etmesi bekleniyor. 15 bin kişilik 2022 PTT personel alım tarihlerinin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

A Haber'de yer alan habere göre; PTT büro elemanı, postacı, avukat, mimar, mühendis, teknisyen ve gişe elemanı istihdam edecek.

Peki, PTT personel alımlarında adaylarda talep edilen şartlar nelerdir? 

     

     

     


    Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
    Geri Dön