24 / 04 / 2024

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.



PUBG MOBILE 2.4 versiyonu, oyunun ilk dövüş sanatları festivali olan Savaşçının Sınavı’nı oynayanların zevkine sunuyor! Usta dövüş sanatçısı Bruce Lee’nin yer aldığı bu festivalde, siyah kuşağa has bir dövüş arayan oyuncular dövüş sanatlarıyla alakalı çeşitli etkinliklere katılabilecek ve kutlama için umumi eşyaların
 kilidini açabilecekler. Yeni silahlar ve araçlar ile beraber yenilenen Metro Royale modu Sisli Liman adında yeni bir haritayı da oyuna ilave ediliyor. Ayrıca Cycle 4 Sezon 10 ve Royale Pass Month 19 kilidini açıp zevkini çıkarabileceğiniz bir dizi yeni kozmetik de geliyor.

 PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonu: Bruce Lee oyuna geliyor

PUBG MOBILE 2.4 versiyonu dövüş sanatlarını kutlayan Savaşçının Sınavı kutlaması ile Erangel ve Livik’te daha önce hiç karşılaşılmamış öğeler, etkinlikler ve alanları oyuna getiriyor. Oyuncular kendileri ve bir arkadaşlarının binebileceği, sırt çantalarında gizledikleri Dans Eden Aslan aracını savaş sahasında acelece ilerlemek ve zıplamak için kullanabilecekler.  Tüm bu ivonasyon haritanın bazı yerlerinde olan ve yarısı açık, diğer yarısı ise geri sayımın sonuna kadar kilitli olan yeni Savaş Sanatları Arenası’nda ortaya çıkacak.
 Yeni eşyalar arasında zor zamanlardan kurtulmak için şık bir Yakalama Kancası ve normal okların yanı sıra saklı bir şekilde ilerlemek için uygun olan ve Patlayıcı Oklarla daha geniş bir  sahaya zarar verebilen şarjlı menzil silahı Yay da mevcut olacak!


Geri Dön