23 / 04 / 2024

Q Studio Esentepe Evleri LEED for Homes'a aday! 216 bin dolar!

Q Studio Esentepe Evleri LEED for Homes'a aday! 216 bin dolar!

Firma: ToyaBigg

Proje: Q Stüdyo Esentepe

Q Studio Esentepe, konuta özel tasarlanan ve Türkiye’de çok az örneği olan yeşil bina sertifikası “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik” LEED® for Homes™ adayı. Projede fiyatlar 216 bin dolardan başlıyor...



Toya Yapı tarafından İstanbul’un kalbinde, iş hayatının en önemli merkezlerinden olan Şişli Esentepe’de inşaası devam eden, “Q Studio Esentepe”nin çevreye duyarlı, geleceğe saygılı yapısı ABD’deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından verilen LEED sertifikasına aday oldu. Q Studio Esentepe, düşük karbon salınımı ve yüksek enerji verimliliğine sahip yapısı ile hem doğayı koruyor, hem enerji tasarrufu ile düşük aidat avantajı sunuyor.


Q Studio Esentepe akıllı bina özelliği ile ev sahiplerine büyük kolaylık sağlayacak. Perde/ jaluzi, ev içi güvenlik, aydınlatma kontrolü gibi elektrikli tüm sistemlerin kontrolü; yönetim ile bağlantı/haberleşmenin de dahil olduğu tüm ihtiyaçları touch panel üzerinden karşılamak mümkün.


Q Stdio Esentepe, ev sahiplerine gündelik hayatta ihtiyaç duyabilecekleri birçok hizmete kolayca ulaşmalarını sağlıyor. Concierge hizmeti kapsamında rezervasyon, bilet temini, şoför kiralama, sigorta, transfer hizmetleri, yurt dışı etkinlik bilet temini, vale, araç muayene, araç servis, depo dolum, araç yıkama, danışma emanet vestiyer, tanıtım, paket taşıma, noter, terzi, kuru temizleme, eczane gibi birçok alanda daha rahat bir hayat yaşamanız için danışma hizmeti veriyor.


Her ihtiyaca uygun daire çeşitleri


4 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Q Studio Esentepe, bahçe katı, 3 kat ve çatı katı olarak az katlı bir mimariyle inşa ediliyor. Proje sunduğu konfor ve tasarımla konut anlayışına yeni bir boyut kazandırıyor.


37 konuttan oluşan Q Studio Esentepe’de 1+1’ler 42 metrekare ile 68 metrekare, 2+1’ler 78 metrekare ile 125 metrekare arasında, 3+1’ler ise 138 metrekare olarak tasarlandı. Q Studio Esentepe'de konutların fiyatları 216 bin dolardan başlayarak 734 bin dolara kadar yükseliyor. Projede rezidans dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolar’dan başlıyor. %1 KDV avantajının uygulandığı projede 216 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılan 1+1 konut bedelinin yüzde 75’i için 120 ve 180 aya kadar uygun faiz oranları ile Akbank ve Denizbank tarafından konut kredisi kullanılabiliyor.


0212 229 66 77

http://qstudioesentepe.com


projeye sor



Geri Dön