27 / 04 / 2024

QNB Finansbank hesabı olan nefes bile almadan baksın! Acilen koşarak şubeye gitmeniz gerek!

QNB Finansbank hesabı olan nefes bile almadan baksın! Acilen koşarak şubeye gitmeniz gerek!

QNB Finansbank müşterileri dikkat! Önemli bir duyuru yapıldı ve sizin adınız yayımlanan listede yer alıyorsa, derhal şubeye gitmeniz gerekiyor. Hesabınızla ilgili önemli bir durum söz konusu olduğundan, acele etmeniz önemlidir.



QNB Finansbank hesabı olan nefes bile almadan baksın! Acilen koşarak şubeye gitmeniz gerek!.. Sakın kaçırmayın ... Hemen bakın ... İşte bütün ayrıntılar ve yayımlanan o liste ...

QNB Finansbank, zaman aşımı sürecinde olan müşterilerine bir duyuru yayınladı. Bankanın açıklamasına göre, mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklar gibi hesaplar, 5411 Sayılı Bankacılık Kanunu'nun 62. maddesi uyarınca on yıl içinde aranmazsa zaman aşımına tabi oluyor. Bankalar bu durumda hesapların listesini internet sitelerinde dört ay boyunca yayınlamak zorunda kalıyorlar.

QNB Finansbank da bu kanun gereği zaman aşımına uğramış olan müşteri hesaplarının listesini yayınladı ve bu listede isimleri yer alan müşterilerin, gerçek kişi ise kimlik belgeleri ile, tüzel kişi ise yetki belgeleri ile birlikte bankanın şubesine başvurmaları gerektiği belirtildi. Başvuru süresi ise 15 Haziran 2023 tarihinde sona erecek.

Banka, müşterilerini uyararak, başvuru yapmamaları durumunda, yasal zorunluluk nedeniyle zaman aşımına uğramış olan hesap bakiyelerinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredileceğini vurguladı. Bu nedenle, zaman aşımı listesinde yer alan müşterilerin, belirtilen tarihe kadar başvurularını yapmaları önem taşıyor.

QNB FİNANSBANK ZAMAN AŞIMI LİSTESİNE BU LİNK ÜZERİNDEN ERİŞEBİLİRSİNİZ: http://www.qnbfinansbank.com/destek/zamanasimi/tmsfye-devrolacak internet adresi üzerinden ulaşabilirler. Bu sayfada ad soyad bilgileri ile sorgulama işlemi gerçekleştirilebilir.

Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!
İstanbulkart sahipleri acilen baksın! Müjde resmen verildi, 100 TL geri ödeme!
6 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB ve Akbank ve bir banka daha açıkladı!

Geri Dön