28 / 03 / 2024

Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolara!

Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolara!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Eski Likör Fabrikası'ndaki Quasar İstanbul projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor. Fiyatlar; kata, cephe ve alanına göre farklılık gösteriyor



Quasar İstanbul projesi, Şişli Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası'nın bulunduğu alanda yükseliyor. Proje; Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi olarak inşa ediliyor. 


2 kule halinde yükselen Quasar İstanbul projesinin toplam yatırım bedeli 500 milyon İsviçre Frangı... Quasar İstanbul'un toplam alanı 22 dönüm ve bunun büyük bir kısmı yeşil alan olarak tasarlanıyor. 


Quasar İstanbul'daki 40 katlı 2 kule deniz doğru konumlandırılmış biçimde şekillendiriliyor. Quasar İstanbul teslimleri 2015 senesinin Eylül ayında yapılacak. 


Quasar İstanbul satılık daire alanları 116 metrekareden başlıyor ve 518 metrekareye kadar çıkıyor. Quasar İstanbul satış fiyatları metrekare birim olarak 7 bin 300 dolardan başlıyor. 


Quasar İstanbul'un bir kulesi oturuma uygun rezidans daireler ve home ofislerden oluşurken diğer kulesinde otel ve otel bağlı rezidans daireler bulunuyor. 


Otel; Fairmont Quasar İstanbul adıyla hizmet verecek. Otelle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız https://emlakkulisi.com.tr/fairmont-quasar-istanbul-otel-ne-zaman-hizmete-acilacak/241565


Quasar İstanbul projesinde toplam 257 konut, 52 ofis, 17 mağaza ve 4 kafe bulunacak. Quasar İstanbul'da oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna yer alacak. 


Quasar İstanbul adres : Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. 


Quasar İstanbul iletişim

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.quasaristanbul.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön