27 / 04 / 2024

Quasar İstanbul satılık!

Quasar İstanbul satılık!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Meydanbey ve Viatrans imzası ile hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi Mecidiyeköy'de konumlandırılıyor. Quasar İstanbul satılık daire fiyatları kapsamında konut 6 bin 600 dolardan başlayan metrekare birim fiyat üzerinden satılıyor...



500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeline sahip olan Quasar İstanbul projesi Meydanbey ve Viatrans ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Toplamda 189 bin 620 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Quasar İstanbul projesi İstanbul'un Mecidiyeköy bölgesinde inşa ediliyor.


2 kuleden meydana gelen Quasar İstanbul satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim. 23 bin metrekare arsa alanına üzerinde yükselen Mecidiyeköy Quasar İstanbul Evlerinde 257 adet daire, 17 adet ticari ünite,58 adet ofis ve 4 adet cafe yer alıyor.


Quasar İstanbul satılık daire fiyatlarına göre projede yer alan daireler metrekare birim fiyatı üzerinde satılıyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde yer alan konutların büyüklükleri 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


2015 yılı içerisinde teslimleri gerçekleşecek olan Mecidiyeköy Quasar İstanbul satış ofisi ile 444 7 123 no'lu telefondan iletişime geçebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Quasar İstanbul satılık daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 6 bin 600 dolardan başlıyor.


Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da cafe, buhar banyosu, sauna ve çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlarda mevcut durumda. Quasar İstanbul ulaşım bilgisinin ayrıntıları şöyle:


Quasar İstanbul nerede?

Mecidiyeköy Quasar İstanbul adres: Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul


Quasar İstanbul iletişim:

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.viatrans.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön