29 / 03 / 2024

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.



2013'te Türkiye tesis yönetimi pazarında 4 yılda önemli bir yol kat edip ilk 5 arasına giren Atalian Global Services, tesis yönetimi, enerji yönetimi, temizlik, güvenlik, teknik bakım, inşaat, renovasyon, resepsiyon, peyzaj ve bina otomasyon sistemleri hizmetleri ile birçok
önemli markanın ihtiyaçlarını karşılıyor.

Quasar İstanbul’un teknik ve temizlik tesis hizmetleri Atalian tarafından yürütülecek. Buna göre, iki firma arasında anlaşmalar sağlandı. Viatrans ile iki yıllık bir sözleşme imzaladı. 

İstanbul'un Mecidiyeköy ilçesinde yer alan komplex yaklaşık 190.000 metrekarelik bir alanı kaplayan iki kuleyi bünyesinde bulunduyor. Proje Quasar İstanbul, Fairmont Hotel ve Quasar Residences ve Ofisess olmak üzere iki kuleden meydana geliyor.

Boğaziçi’nin eteklerinde yükselen,  Quasar İstanbul projesi 2016 yılında tamamlandı. İstanbul’un büyüleyici silüetini şehrin merkezinde sunan gayrimenkul kompleksinin teknik bakımı, elektrik ve mekanik işleri ile kapalı ve açık alanların temizlik hizmetleri iki yıl boyunca Atalian tarafından karşılanacak.


www.quasaristanbul.com


Geri Dön