19 / 04 / 2024

Quattordici, projesi ile 12 ay yaşam sunmaya hazırlanıyor!

Quattordici, projesi ile 12 ay yaşam sunmaya hazırlanıyor!

Çeşme ve Alaçatı’da hayata geçirdiği konutlarla bölgenin çehresini değiştiren Veryeriler İnşaat, Çeşme’de 6 milyon Dolar’a geliştirdiği Quattordici, projesi ile 12 ay yaşam sunmaya hazırlanıyor.



Çeşme ve Alaçatı’da hayata geçirdiği konutlarla bölgenin çehresini değiştiren Veryeriler İnşaat, Çeşme’de 6 milyon Dolar’a geliştirdiği Quattordici, projesi ile 12 ay yaşam sunmaya hazırlanıyor. Projeyi, Çeşme’de 4 mevsim yaşamın tadına varmak isteyenler için geliştirdiklerini söyleyen Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpan Veryeri, böylece Çeşme’nin yıl boyunca bir cazibe merkezi olması için çalıştıklarını söyledi. 

 

İçinde yer aldığı doğa ile uyumlu peyzajı ve önünde göz alabildiğine uzanan Ege manzarası sayesinde, huzurlu bir yaşam arayanlara yıl boyu mavi ve yeşilin her tonuyla çevrelenmiş bir hayat sunan proje, geleneksel mimari anlayışla modern yaklaşımları başarılı bir şekilde bir arada sunuyor. 

 

8 dubleks villa ve 6 rezidanstan oluşan projede, evlerin konumları göz alıcı manzaradan ve denizden aynı oranda yararlanabilmeleri için özenle ayarlandı. Yaklaşık 3,300 m2 alana kurulan projede, 250/300 m2 arası bahçe içinde yer alan ve ortalama 200 m2’den oluşan evlerin terasları 45m2 ve 60m2 arasında değişiyor.

 

Ayasaranda Koyu’nda yükselen ve Çeşme merkezine ve Çeşme Marina’ya yürüyüş mesafesinde bulunan projede ayrıca evlerin iç mimari detayları, inşaat aşamasında alınması halinde ev sahibinin zevkine uygun olarak tasarlanabilecek.

 

Mayıs 2016’da oturuma hazır olacak Quattordici’de fiyatlar 1.350.000 USD ile 1.600.000 USD 

arasında değişiyor. Veryeriler İnşaat, anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun kredi imkanları sunuyor. 

 

Ayrıntılı bilgi için http://www.veryerilerinsaat.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Quattordici Çeşme 2019 fiyatları!
 


Geri Dön