16 / 04 / 2024

Queen Bomonti'de anahtarlar teslim ediliyor!

Queen Bomonti'de anahtarlar teslim ediliyor!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Bomonti’de inşa edilen Queen Bomonti evlerinin anahtarları teslim ediliyor.



Sinpaş GYO tarafından İstanbul Bomonti’de inşa edilen Queen Bomonti evlerinin anahtarları teslim ediliyor. Queen Bomonti’de 10 bin metrekarelik şehir parkı, highlife temalı evler bulunuyor.

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer; “Queen Bomonti projemiz daha tasarım aşamasındayken İstanbul’a bir mücevher sunmak istedik. İhtişamı ve lüksü diğer projelerden farklı şekilde konumlamak, yapılmayanı yapmaya karar vererek araştırma dönemine giriştik. Cam cepeli anıt bir yapı yerine her katın nefes aldığı, ne kadar yüksek olursa olsun pencerelerin açıldığı, balkonlarında manzaranın keyfinin çıkarıldığı bir proje hayal ettik. Ardından rüzgar hesaplamaları yapılmış bu özel projeyi hayata geçirdik.” dedi.

46 yıldır tüm projelerimizde farklılıklar sunuyoruz!

Queen Bomonti projesiyle gurur duyduklarını söyleyen Seba Gacemer; “46 yıldır aynı azim ve tutkuyla yolumuza devam ediyoruz. İlklerle sektöre yön vermek kurum kültürümüzün değişmez bir parçası. İhtişam, lüks ve özel teknikler… İnsanlar gerçekten sunduğunuz olanakları tam anlamıyla hayata geçirdiğinizde buna kayıtsız kalmıyor. Queen Bomonti, huzuru ve konforu sunmasının yanı sıra ailelerin de tercih edebileceği eşsiz bir rezidans projesi olması ile fark yaratıyor. Queen Bomonti projemizde bugüne kadar rezidanslarda görülmemiş bir ilgiyle karşılaştık.” şeklinde açıklamada bulundu.

Arka bahçeniz Nişantaşı'ysa Queen Bomonti'desiniz!

Queen Bomonti kültür ve sanat merkezlerine, köklü ve saygın eğitim kurumlarına, Türkiye’nin gelişmiş donanımına sahip sağlık kuruluşlarına, ticaret ve alışveriş merkezlerine, Avrupa’nın en büyük kongre oteli Hilton’a ve İstanbul’un eğlence mekanı Bomontiada’ya yakın mesafede konumlandırıldı. Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi hem iş hem de eğlence merkezlerine dakikalar içinde gidilebiliyor. Kendine ait 10 bin metrekarelik parkı , yakında tamamlanması planlanan yürüyüş parkuru, tenis kortu, streetball alanı, çocuk oyun alanları, kutlama ve davet mekanları, yüzme havuzu ve güneşlenme terasları bulunuyor.

Özel hizmetlerle hayatı kolaylaştırıyor

Queen Bomonti’nin Lobby’si, yüksek tavanı, modern tasarımı ve çarpıcı dekorasyonuyla görenleri ilk bakışta etkileyecek bir gösterişe sahip. Lobby’de kuru temizleme, terzi, kuaför, lostra salonu, süper market ve pastane  kısa süre sonra aktif olacak.

Queen Bomonti, son yılların iki dekorasyon trendi olan cazibe, ışıltı ve konforun birleştiği “marble trend” ile daha çok beton yüzeylerin bulunduğu, rahat ve modern yaşam tarzını yansıtan “loft trend”in izlerini taşıyan örnek dairelerle alıcıları etkiliyor. Queen Bomontililer modern şehirli insanın tüm ihtiyaçlarına göre tasarlanan bu örnek dairelerdeki dekorasyon alternatiflerinden birini seçerek kişiye özel zevklerini evlerine yansıtma olanağı da sunuyor.

İstanbul sizi seyretsin siz İstanbul’u

Projenin en üst katındaki Crown Lounge elit bir yaşamın unsurlarını taşıyan bir mekan olarak tasarlanmış. Bu kattaki büyüleyici İstanbul manzarası da özel kutlamaları yapmak ve misafir ağırlamak için çok uygun.

Tüm olanaklarıyla Queen Bomonti

Queen Bomonti projesi içinde Şehir parkı, Crown Lounge, Çocuk Oyun Alanı, Yürüyüş Parkurları, Kutlama ve davet alanı, Yüzme havuzu, Güneşlenme terasları, Fitness & wellness club, Tenis kortu, Street Ball Sahası, Otopark, Güvenlik, Heliport ve Ticari Alanlarına yer verilecek.

https://queenbomonti.com/


Geri Dön