28 / 03 / 2024

Queen Central Park Bomonti'de yüksek kira çarpanı ile cazip yatırım fırsatı!

Queen Central Park Bomonti'de yüksek kira çarpanı ile cazip yatırım fırsatı!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Queen Central Park

Queen Central Park, toplam 26.000 m2’lik alanda yükseliyor. Modüler sistemin uygulanabileceği, farklı yaşam seçenekleri sunan projede 1080 modül bulunuyor.



Queen Central Park hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Tel: 444 1 440


Sinpaş GYO’nun başyapıtı olacak  Queen Central Park  Bomonti, İstanbul’un geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan; kültür, sanat, eğlence ve iş dünyasının yeni merkezi Şişli-Bomonti’de yükseliyor.


Queen Central Park, taçlı özgün mimarisi, projeye adını veren şehir parkı ve Türkiye’nin ilk HIGHLIFE temalı evleriyle premium bir yaşam sunmakla kalmıyor; müşterilerine yüksek kira çarpanıyla avantajlı bir yatırım fırsatı da sağlıyor. 


Sinpaş farkıyla “şehrin içinde - şehrin dışında” yaşama konforu

İstanbul’un modern, seçkin ve tarihi dokusu özenle korunarak hızla yenilenen semti Bomonti’de yükselen Queen Central Park, şehrin nabzını tutan kültür ve sanat merkezlerine, köklü ve saygın eğitim kurumlarına, Türkiye’nin en gelişmiş donanımına sahip sağlık kuruluşlarına, ticaret ve alışveriş merkezlerine, Avrupa’nın en büyük kongre oteli Hilton’a ve şehrin yaşam kalitesini arttıran Bomontiada’ya yürüme mesafesinde.

Dolmabahçe – Bomonti Tüneli’yle Boğaz’a, Kağıthane – Piyalepaşa Tüneli’yle Haliç, Tem ve köprü bağlantı yollarına, trafiğe girmeden kolayca ulaşacağınız bir lokasyonda konumlanan Queen Central Park, Nişantaşı ve Taksim’e de çok yakın mesafede bulunuyor.  


Queen Central Park Bomonti de yüksek kira çarpanı ile cazip yatırım fırsatı!


Aileleri yeniden şehrin merkezine döndüren proje

Bir yandan Boğaz'a, bir yandan tarihle geleceği buluşturan Tarihi Yarımada’ya hakim konumuyla  öne çıkan Queen Central Park, huzuru ve konforu sunmasının yanı sıra ailelerin de tercih edebileceği bir proje olması ile fark yaratıyor. 


Proje, kendine ait 10 bin metrekarelik şehir parkı ile yeşillikler içinde güvenle yaşanabilecek benzersiz bir yaşam alanı sunmasının dışında, özel bir peyzajla tasarlanan bu park içinde bulunan açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yürüyüş parkuru, tenis kortu, streetball alanı, çocuk oyun alanları, kutlama ve davet mekanları ile hem şehri hem doğayı doya doya yaşayabilme imkanı verecek.


Şehir merkezinde yaşamayı arzu eden üst gelir grubuna aile yaşantısını en güzel şekilde yaşayacakları ortamı sunan Queen Central Park, geniş terasları ve balkonları, birleştirilebilir veya tercihe göre şekillendirilebilir modüler mimari yapısı ile bu ihtiyacı, şehrin tam merkezinde sağlayacak. 


Yüksek kira çarpanı ile cazip bir yatırım fırsatı 

Taçlı mimarisi, geniş ve ferah balkonlu evleri, 48. katındaki panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı ve “HIGHLIFE” temalı evleri ile Queen Central Park, büyük miktarlarda peşin ödeme yapmadan, aylık kazancınıza uygun ödeme planlarıyla gayrimenkul sahibi olmanızın yolunu açıyor. Ayrıca İstanbul’un kültür, sanat, alışveriş ve ticaret merkezlerine yakınlığı nedenleriyle şehrin nabzını tutan ve her geçen gün değer kazanan en merkezi semti Bomonti’de, yüksek kira çarpanı sayesinde avantajlı ve cazip bir yatırım fırsatı da sunuyor. 


Esnek mimari ile katma değerli yaşamın yeni adresi

Yüksek güvenlik anlayışı ile konfor standartlarınızı yeniden tanımlayarak premium hizmetler sunan ve Türkiye’nin ilk HIGHLIFE temalı evlerine imza atan Queen Central Park, toplam 26.000 m2’lik alanda yükseliyor. Modüler sistemin uygulanabileceği, farklı yaşam seçenekleri sunan Queen Central Park’ta  1080 modül bulunuyor. Derinliği 9 metreye ulaşabilen ve ister tek ünite olarak kullanılabilecek, istenirse üniteleri birleştirerek  farklı yaşam alanları oluşturulabilecek proje, Eylül 2018’de teslim edilecek.  


projeye sor



Geri Dön