19 / 04 / 2024

Queen Central Park ödeme planı

Queen Central Park ödeme planı

Sinpas GYO tarafından 48 katlı tek kule olarak tasarlanan Queen Central Park projesi, 1.080 bağımsız üniteden oluşuyor. İşte, Queen Central Park kampanyalı fiyatlar 2017...

12 soruda Sinpaş Queen Central Park projesi!

Queen Central Park'ta daireler katların durumuna göre birleştiriliyor. Şişli'de inşa edilen proje 1.080 bağımsız birimden meydana geliyor. İşte 12 soruda Sinpaş Queen Central Park projesi...

Queen Central Park'ta teslimler 2018'de!

Tarihi Yarımada’ya hakim konumuyla öne çıkan Queen Central Park, huzuru ve konforu sunmasının yanı sıra ailelerin de tercih edebileceği bir proje olması ile fark yaratıyor.

Queen Central Park: Premium bir yaşam!

Dolmabahçe – Bomonti Tüneli’yle Boğaz’a, Kağıthane – Piyalepaşa Tüneli’yle Haliç, Tem ve köprü bağlantı yollarına, trafiğe girmeden kolayca ulaşacağınız bir lokasyonda konumlanan Queen Central Park, Nişantaşı ve Taksim’e de çok yakın mesafede bulunuyor.

Queen Central Park Bomonti'de 1+0'lar 535 bin TL'ye!

Queen Central Park, geniş terasları ve balkonları, birleştirilebilir veya tercihe göre şekillendirilebilir modüler mimari yapısı ile bu ihtiyacı, şehrin tam merkezinde sağlayacak.

Bomonti Queen Central Park'ta 887 bin TL'ye 1+1!

Queen Central Park projesinde lansmana özel yüzde 10 + yüzde 5 fiyat avantajıyla ödeme imkanı bulunuyor. 40 ay vade imkanı sağlanan projede 1+1'ler 887 bin TL'den başlıyor.

Queen Central Park'ta 1+0 daireler 535 bin TL!

Queen Central Park, taçlı özgün mimarisi, projeye adını veren şehir parkı ve Türkiye’nin ilk HIGHLIFE temalı evleriyle premium bir yaşam sunmakla kalmıyor; müşterilerine yüksek kira çarpanıyla avantajlı bir yatırım fırsatı da sağlıyor.

Queen Central Park Bomonti'de yüksek kira çarpanı ile cazip yatırım fırsatı!

Queen Central Park, toplam 26.000 m2’lik alanda yükseliyor. Modüler sistemin uygulanabileceği, farklı yaşam seçenekleri sunan projede 1080 modül bulunuyor.

Şişli Queen Central Park'ta 894 bin 755 TL'ye!

Daire seçeneklerinin 1+0'dan başladığı projede Sinpaş GYO imzası bulunuyor. Queen Central Park projesi 18 bin 326 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Queen Central Park'ta 894 bin 755 TL'ye 1+1!

Sinpaş GYO imzasıyla yükselen Queen Central Park İstanbul Avrupa Yakası Şişli'ye bağlı Bomonti bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje 18 bin 326 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sinpaş GYO Queen Central Park'ta yüzde 10+yüzde 5 indirimle!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti'de inşa edilen projede daireler 1+0'dan başlıyor. Queen Central Park'ta daireler İstanbul Boğazı, Haliç ve deniz manzaralı olarak yer alıyor.

Queen Central Park'ta teslimler Mayıs 2018'de!

İstanbul Avrupa Yakası'nda bulunan Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde hayata geçirilen Queen Central Park projesinde teslimlerin 2018 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

David Duchovny, Central Park West'teki evini 7.5 milyon dolara satıyor!

Altın Küre Ödüllü, Amerikalı dizi - film oyuncusu ve X-Files yıldızı David Duchovny, Central Park West'te konumlanan lüks Manhattan evini 7.5 milyon dolar bedelle satıyor...

Central Park’ta sahra hastanesi kuruluyor!

Central Park’ta koronavirüs salgınına karşı mücadele edebilmek için sahra hastanesi kuruluyor. Hazırlanan çadırlarda 68 yatak ve 10 yoğun bakım yatağı bulunacak.

Bomonti Queen Central Park değerleme raporu 2019!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bomonti Queen Central Park projesinin bulunduğu İstanbul ili, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 994 ada 57 parsel ile 994 Ada 54-55-56 parsellere ait değerleme raporu yayınlandı...

İngiltere'nin Central Park'ı varsa, bizde de Nakkaştepe var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hep konuşurduk, İngiltere'ye giden gelenler işte orada Central Park var falan. Tamam kardeşim bizde de Nakkaştepe var" dedi.

Millet bahçesi Central Park'ın 3, Hyde Park'ın 8 kat büyüğü olacak!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Atatürk Havalimanı'na kurulacak millet bahçesinin New York'taki Central Park'ın 3 katı ve Londra'daki Hyde Park'ın 8 katı büyüklüğünde olacağını söyledi.

Amerika’nın Central Park’ı varsa, bizim de millet bahçemiz olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İBB'yi ziyaret etti. Erdoğan, "Amerika’nın Central Park’ı varsa, İngiltere’nin Hyde Park’ı varsa, bizim de millet bahçelerimiz olacak" dedi...

Türkiye’nin en büyük parkı Kayseri'de inşa ediliyor!

Atatürk’ün talimatı ile kurulan Türkiye’nin ilk uçak fabrikası, Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan son proje değişikliğiyle Central Park'a dönüştürülecek.

Queen Central Park Rezidans fiyat bilgisi 2018!

Teslimleri bu yıl sonunda yapılacak olan  Bomonti Queen Central Park projesinde 4 bin 950 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor..

Sinpaş Queen Bomonti ödeme planı 2018!

Sinpaş GYO imzası taşıyan  Bomonti Queen Central Park projesinde 4 bin 950 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor..

  Bomonti Queen Central Park fiyat 2018!

1+0'dan 3,5+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Queen Central Park Bomonti'de daire fiyatları 653 bin TL'den başlıyor...

İstanbul’a dev şehir parkı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı 1. Su Konseyi Toplantısı’nda  İstanbul'a dev şehir parkı yapacaklarını duyurdu. Eroğlu: ''New York'taki Central Park'ın 3 misli büyüklüğünde 'Kanuni Sultan Süleyman Parkı'nı hazırladık" dedi.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Queen Central Park ödeme planı Haberi

Queen Central Park ödeme planı

Sinpas GYO tarafından 48 katlı tek kule olarak tasarlanan Queen Central Park projesi, 1.080 bağımsız üniteden oluşuyor. İşte, Queen Central Park kampanyalı fiyatlar 2017...


İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Queen Central Park, 26 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 


Fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu gibi ortak alanların yer aldığı Queen Central projesinde 1+1'den 3,5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. 


Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına detsek veren proje, 0,60 faizle 120 ay, 0,85 faizle ise 240 aya kadar ödeme olanağı sağlıyor. 


Queen Central Park kampanyalı fiyatlar 2017!


2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan Queen Central Park projesinde şu anda yüzde 10 indirim kampanyasıyla daha uygun miktarlarla ev sahibi olunabiliyor.


46-49 metrekare 1+0'ler 570 bin liradan,

76-108 metrekare 1+1'ler 961 bin liradan,

140-164...