26 / 04 / 2024

Rabia Ülkü Uçar: En büyük sıkıntı imarın kapalı olması!

Rabia Ülkü Uçar: En büyük sıkıntı imarın kapalı olması!

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'in, istişare ziyaretlerinde, oda başkanları inşaat sektörü için ortak dileklerde bulundu.



ESOB Başkanı Nihat Sözütek,  Adana  Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar ve Adana İnşaatçılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Bozkurt'u ziyaret etti. Kazım Barışık'ın vefatının ardından seçilen Sözütek'i tebrik eden oda başkanları, Adana'da en büyük sıkıntının imarın kapalı olması olduğunu belirterek, belediyelerden bu konuda çözüm beklediklerini dile getirdi. 


ARSA BULUNAMIYOR 

Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, "Ülkemizin bugünlerde yaşadığı terör olayları hepimizi derinden üzüyor. İnşallah bir an evvel barış ve huzur gelir. Adana'da en büyük sıkıntımız, imarın kapalı olması. Belediyelerden çözüm bekliyoruz" dedi. Adana İnşaatçılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Bozkurt da "Adana'da halen 10 mahallede imar kapalı, arsa bulunamıyor. İnşaat sektörü kilitlenmiş vaziyette. Kayıt dışı korsan çalışan çok, kayıtlı esnafımız boş bekliyor" diye konuştu. 


'ANALAR AĞLAMASIN' DİYE 

ESOB Başkanı Nihat Sözütek, ülkede yaşanan terör olaylarının esnaf ve sanatkarları da olumsuz etkilediğini, sıkıntıları aşmak için elbirliğiyle çalışarak, çözüm üreteceklerini belirtirken, "Teşkilatımız da 'Analar Ağlamasın, Yürekler Yanmasın' istiyor. Barış için 'Hepimiz Kardeşiz' afişlerini esnafımıza dağıtacağız. Sağduyulu ve sabırlı olmalıyız. İnşallah, güzel vatanımızda her şey yoluna girecek, barış ve huzur sonsuza kadar kalıcı olacaktır" şeklinde konuştu. 


Sabah Güney



Geri Dön